Munda Marketing
Image default
Entertainment

Edelstenen op basis van astrologie

Vedische astrologie is een oude Indiase wetenschap en ondernemingen met vele facetten die te maken hebben met hoe natuurlijke krachten de mens beïnvloeden. De wortels van de oude astrologie zijn genoemd in de heilige geschriften, maar door de jaren heen zijn de basisbegrippen van het specifieke wetenschapsgebied weggevaagd in de vergetelheid geraakt, eenvoudigweg omdat de nieuwere generatie onderzoekers het moeilijk vonden om de oude te lezen en te begrijpen Schriften, en ontdek wat er feitelijk in hen is genoemd. Er is echter enige kennis behouden en veel astrologen maken er bewust of onbewust gebruik van om oplossingen te bieden voor personen die lijden aan kwalen of persoonlijke problemen in hun leven. Een van de takken van Vedische astrologie handelt over het gebruik van edelstenen. Het dragen van de juiste edelsteen kan je helpen veel problemen in je leven op te lossen.

Edelstenen en planetaire configuratie

Edelstenen kunnen niet zomaar worden gedragen. Mensen gebruiken over het algemeen diamanten en andere edelstenen door ze in ringen, armbanden en halskettingen te plaatsen, simpelweg omdat ze van het juweel houden en ernaar verlangen om het te dragen. Dit is niet correct. Elke edelsteen heeft een bepaald effect op het individu, en het dragen van de verkeerde edelsteen kan resulteren in ongewenste effecten. Fundamenteel zijn er negen edelstenen voor de negen planeten die in onze constellatie aanwezig zijn. De stenen moeten als volgt worden gedragen:

• Robijn wordt gedragen voor het sterrenbeeld Leeuw en staat voor de zon.

• Parel wordt gedragen voor het sterrenbeeld Kreeft en voorstellingen van de maan.

• Koraal wordt gedragen voor de sterrenbeelden Schorpioen en Ram, en voorstellingen Mars.

• Smaragd wordt gedragen voor de sterrenbeelden Maagd en Tweelingen en voorstellingen van Mercurius.

• Gele Saffier wordt gedragen voor Horoscoop Vissen en Boogschutter en voorstellingen Jupiter.

• Diamant wordt gedragen voor de sterrenbeelden Weegschaal en Stier en voorstellingen Venus.

• Blauwe Saffier wordt gedragen voor Horoscoop Steenbok en Horoscoop Waterman en voorstellingen Saturnus.

• Hessoniet representaties Rahu of het opgaande knooppunt van de maan.

• Kattenoog representaties Ketu of het dalende knooppunt van de maan.

Selecteer de edelstenen

Bij voorkeur moet de steen onberispelijk zijn. Hoe zuiverder steen, hoe beter de invloed en effecten ervan. Er mogen geen scheuren in de structuur voorkomen. Slecht gevormde of gebrekkige stenen creëren negatieve of ongewenste effecten als de drager de steen moet laten onderzoeken door een specialist die de zuiverheid kan bepalen. Bovendien moet de persoon die gekocht is om de specifieke steen te dragen die voor hem of haar wordt aanbevolen. De stenen moeten zodanig worden gedragen dat ze in contact blijven met de huid. Er moet een fysiek contact zijn tussen de steen en de huid.

Bron:
Sterrenbeeld | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/