Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Zorg ervoor dat kinderen veilig kunnen spelen

De veiligheid van kinderen is ontzettend belangrijk. Vaak zien ze zelf de risico’s niet in en denken niet lang genoeg na. Kinderen spelen natuurlijk op veel verschillende plekken. Denk aan een schoolplein, een speeltuin of een ander omgeving. Dus hoe zorg je er nu voor dat de gevolgen van bijvoorbeeld een val niet zo groot zijn en kinderen toch onbezorgd kunnen blijven spelen? Onze voorkeur gaat uit naar de houtsnippers 123natuurproducten. Wij vertellen je er alles over. 

Houtsnippers 

Dit type ondergrond is een duurzame, onderhoudsvriendelijke en zachte oplossing voor speelplekken van kinderen. Ze zijn vrij van splinters en werken dempend. Mocht een kind bijvoorbeeld van een speeltoestel vallen dan is de klap niet zo heel erg groot. Daarnaast heb je bijna geen omkijk naar de houtsnippers en hoef je ze zelden te vervangen. Mocht de speelplek veel gebruikt worden, kijk dan wel goed of de houtsnippers niet aan vervanging toe zijn. Zo houd je de speelplek veilig. 

De grootste voor- en nadelen van houtsnippers

Houtsnippers zijn een goedkope optie voor een ondergrond op speelplekken. Daarnaast zijn ze makkelijk en snel verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op 123natuurproducten.nl en kijk naar het aanbod in houtsnippers. Er zijn namelijk meerdere varianten verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit grove snippers en uit gezeefde snippers. Daarnaast zijn houtsnippers duurzaam en gaan ze erg lang mee. Er zijn zelfs houtsnippers die extra goed zijn voor het milieu. Deze worden bijvoorbeeld gemaakt voor buitenbeentjes bomen. Deze worden bijvoorbeeld niet gebruikt voor het maken van latten, planken en andere dingen waar normaal gesproken bomen voor gebruikt worden. Het grootste nadeel van de houtsnipper is dat het af en toe vervangen moet worden. Ook is het mogelijk dat de snippers hier en daar verschuiven, waardoor de veiligheid iets minder gewaarborgd kan worden. 

Verschillende soorten en maten 

Zoals gezegd zijn de houtsnippers verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Zo zijn er houtsnippers in de kleuren rood en antraciet, maar ook van loofhout en naaldhout. Het is maar net waar je op zoek naar bent. Met een mooie soort houtsnipper kan je ook nog eens een mooie look toevoegen aan een speelplek.

 

https://www.123natuurproducten.nl/