Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Verras jouw klanten met deze bedrukte verzenddozen!

Als klanten een bestelling plaatsen op jouw webshop, hoop je natuurlijk dat ze tevreden zijn met de aankoop. Om de klantreis leuker te maken, kun je kiezen voor een bedrukte verzenddoos. Als je jouw logo op een verzenddoos laat drukken, weet de klant namelijk gelijk dat het pakket van jouw webshop komt. Ben je benieuwd welke verzenddozen je kunt laten bedrukken met jouw logo? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Brievenbusdozen 

Als je een webshop hebt waar je kleine producten verkoopt, dan is een brievenbusdoos een goede optie om de artikelen in te verzenden. Een brievenbusdoos is namelijk veel voordeliger dan een reguliere verzenddoos. Ook is het fijn voor de klant, want hij of zij hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Je kunt uit A4, A5 en A6 formaat kiezen en deze laten bedrukken. 

 

Verzenddozen bedrukken

Als je producten verkoopt die niet in een brievenbusdoos passen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een vouwdoos. Deze klap je uit en vervolgens vouw je het in elkaar tot een doos. Je sluit de doos af met tape, zodat deze niet open kan gaan tijdens de verzending. De zijkanten van deze doos kunnen bedrukt worden. Dit is fijn, want dan zit hoef je het verzendlabel niet over het logo heen te plakken. 

 

Bekijk de mogelijkheden 

Er zijn dus verschillende dozen die bedrukt kunnen worden. Welke doos je nodig hebt, hangt af van de grootte van de artikelen die je wil verzenden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verzenddozen bedrukken? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en bekijk het assortiment. Wil je meer informatie over het bedrukken van de dozen? Twijfel dan niet en neem contact op met de medewerkers van Rotimshop. Zij kunnen jou helpen met het ontwerpen van mooie verzenddoos! 

 

https://www.rotimshop.nl/