Munda Marketing
Image default
Vervoer en transport

De dikste partybussen

De dikste partybussen

Een partybus is een bus die meestal wordt gebruikt voor vrijgezellen- of vrijgezellenfeesten. Het kan gehuurd worden om de gasten van en naar de locatie te vervoeren, maar ook tijdens het evenement. Het kan ook worden gebruikt voor andere evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, enz.

De voordelen van het huren van een partybus zijn dat er meer ruimte is dan in een limousine of auto. Dit maakt het gemakkelijker om te bewegen en te dansen in de bus. Ook is er meer ruimte om alcohol en etenswaren mee te nemen aan boord.

 

De mooiste partybussen van Nederland

Nu je weet wat een partybus is vraag je jezelf waarschijnlijk af “waar kan ik nou de dikste partybus huren?”. Dat is een hele goeie vraag. Daarom zijn wij op pad gegaan om die vraag te beantwoorden. Afgelopen zaterdag zijn we meegegaan met een partybus van Eventliner. De bus vertrok vanuit de voetbalvereneging Fc Rijnvogels , die hadden een belangrijke uit wedstrijd waar vele supporters mee wilden gaan. Zodoende hebben wij ook een plekje in de bus weten te bemachtigen. Deze partybus was erg groot van binnen, er was meer dan genoeg ruimte voor 40 man. Ook was er een goede gekoelde opslag voor al het bier.

Tijdens de heen weg trad er een Dj op in de bus en ik moet zeggen dat de geluidsboxen die in de bus zaten echt super goed waren. De buschauffeur die ons veilig naar onze bestemming heeft gebracht was zeer vriendelijk, ook had hij een goede humor. Eenmaal aangekomen op locatie verliep alles soepel. Al met al een fijne reis.

Na een hele leuke middag te hebben gehad was het toch weer tijd om terug te gaan. Ook dit verliep soepel. De buschauffeur wachtte netjes totdat iedereen in de bus zat voordat we vertrokken. Tot onze verbazing was de hele koeling weer gevuld met koud bier, dat was een hele leuke verassing. Na een hele leuke terugreis kwam het helaas tot een einde, de bussen vertrokken weer. Na afloop vroegen we wat iedereen van de partybus vond en de reacties waren allemaal positief. Wij raden de Partybussen van Eventliner daarom ook zeer erg aan. Dus ben jij nog opzoek naar een goed bedrijf om je partybus te huren? Dan ben je bij Eventliner op het juiste adres!

https://eventlinertours.nl/