Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Welke draadloze hoofdtelefoons zijn echt geweldig als je een redelijk budget hebt?

Als je op zoek bent naar het absoluut best klinkende paar draadloze hoofdtelefoons – en je wilt meer betalen om het te krijgen – bekijk dan de NAD Viso HP70 . Van alle Bluetooth-hoofdtelefoons die we hebben getest, is dit paar het meest plezierig om naar te luisteren dankzij het natuurlijke en ruimere geluid.

De luxueus ogende gestikte kunstlederen hoofdband en de superzachte oorschelpen van traagschuim zijn comfortabel om te dragen, zelfs voor langere tijd. De bedieningselementen zijn gemakkelijk toegankelijk en te gebruiken en de HP70 kan plat genoeg worden opgevouwen om redelijk draagbaar te zijn. De ruisonderdrukking is competitief, maar niet zo goed als die van de Sony WH-H900N, en de HP70 heeft ook een kortere batterijduur dan zowel het Sony-model als de Jabra Elite 85h, ongeveer 15 uur.

De geluidskwaliteit van de HP is echt prima

De belangrijkste reden om dit paar te kopen is de uitstekende en natuurlijke geluidskwaliteit. Elke vorm van muziek wordt goed geserveerd. In onze tests leverde de HP70 meer helderheid in de hoge tonen en klonk hij bijna volledig neutraal – maar hij produceerde slechts een tikkeltje extra bas, wat zou kunnen beweren dat wat een gevoel van driedimensionale ruimte toevoegt aan muziek, vooral live-uitvoeringen.

DE HP70 koptelefoons is lichtgewicht en comfortabel

De HP70 is lichtgewicht en biedt uitstekende vulling en is zeer comfortabel om te dragen, wat vooral belangrijk is als u op een lange vlucht bent of als u graag een hele werkdag naar muziek luistert. Iedereen op ons paneel was blij met de pasvorm, ondanks onze verschillende hoofd- en oormaten. De hoofdtelefoon voelt goed gemaakt en NAD dekt de HP70 met een garantie van twee jaar.

Deze koptelefoons bevatten een zachte hoes als je ze aankoopt

Wanneer u de set plat in de zachte hoes van kunstleer vouwt, is het profiel slank genoeg om in de meeste laptops te passen, wat handig is als u van plan bent uw koptelefoon mee te nemen. Helaas, net als bij elk ander model dat we hier aanbevelen, heeft de meegeleverde kabel van de HP70 noch een afstandsbediening, noch een microfoon. U kunt dus geen oproepen aannemen of nummers schakelen via de afstandsbediening als de batterij leeg is. NAD bevat dual-input vluchtadapters voor jet-setters.

https://www.iiav.nl/koptelefoon/bluetooth/