Munda Marketing
Sport

Trimvest of ademautomaat aanschaffen? Kies voor deze duikwinkel

Bent u als duiker toe aan een nieuwe trimvest? Of zoekt u naar een geschikte duikautomaat? Bekijk dan eens het aanbod van duikwinkel Herman Lieven. Hier vindt u alle benodigde materialen om u goed voor te bereiden op een veilige duik. Bij Herman Lieven kunt u een volledige duikuitrusting aanschaffen maar ook losse materialen verkrijgen. Zo vindt u gedegen trimvesten maar ook accessoires voor een trimvest waaronder loodpockets, messen en inflators. Afhankelijk van uw budget, uw wensen en de eisen die u stelt aan de ademautomaat valt er eveneens in deze productcategorie veel te kiezen bij Herman Lieven.

Waarom winkelen bij deze duik-expert?

Bij Herman Lieven vindt u een erg ruim assortiment aan duikmateriaal voor zowel beginners als ervaren duikers. U vindt onder meer topmerken als Apeks, Aqualung en Scubapro terug in de collectie. De duikwinkel Herman Lieven vindt u in ’s-Hertogenbosch, waar de medewerkers u graag van dienst zijn met advies en al uw vragen met betrekking tot een duikuitrusting kunnen beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid langs te komen in de winkel? Shop dan eenvoudig online in de webshop van Herman Lieven. Ook hier heeft u inzicht in het volledige aanbod. Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld een specifiek trimvest of ander product kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice zodat u eveneens bij het online winkelen kunt rekenen op extra informatie en advies.

Onderhoud en reparaties

Herman Lieven beschikt over een grote duikwinkel met een oppervlakte van 1000 m2. Daarnaast is er een professionele werkplaats waar onderhoud aan ademautomaten wordt verzorgd. Na de aanschaf van uw gekozen ademautomaat kunt u hier jaarlijks voor een servicebeurt aan de ademautomaat terecht. Mocht u een probleem ondervinden met de ademautomaat dan kan dit in de werkplaats eveneens direct aangepakt worden. Bent u benieuwd naar het aanbod en de goede service van deze duikwinkel? Bezoek dan snel eens de website van Herman Lieven.