Munda Marketing
Marketing

Marc Cain levert het bewijs dat stijlvol en sportief hand in hand gaan

Steeds meer gerenommeerde modemerken zoals Marc Cain, Joseph Ribkoff en diverse anderen laten sportoutfits een steeds belangrijker onderdeel worden van hun collecties. Hiermee spelen de modehuizen in op de huidige trend én de behoefte van de moderne vrouw. Niet alleen wilt u op professioneel en sociaal vlak het maximale uit uw leven halen. Ook sportief gezien houdt u wel van een uitdaging. Marc Cain zorgt voor dat extra steuntje in de rug en laat u sporten in stijl.

De Marc Cain Sports collection

Niet alleen wil de moderne, sportieve vrouw op haar werk en tijdens sociale gelegenheden eruitzien om door een ringetje te halen. Ook al fitnessend in de sportschool of al joggend in het park wilt u er representatief uit kunnen zien. Marc Cain beantwoordt aan die behoefte met zijn uitgebreide Sports collection. Elk seizoen kent verschillende thema’s, gekenmerkt door hun kleur, stijl en patroon. Dankzij de stijlvolle ontwerpen van Marc Cain, maar ook Joseph Ribkoff, Riani, Annette Görtz en andere ontwerpers gaat u met een nog grotere motivatie aan de slag.

Sportieve uitstraling, hoog draagcomfort

Overig betreft de Sports collection niet uitsluitend items die voor tijdens sportieve activiteiten zijn bedoeld. Naast leggings, vesten en sportieve shirts zijn er in deze collectie ook kledingstukken opgenomen die gekenmerkt worden door een sportieve uitstraling en een hoog draagcomfort. Uiteraard vindt u ook deze artikelen terug in het uitgebreide assortiment van Penninkhof. Bijvoorbeeld de nauwsluitende tops van fijn geribbelde stof en brede schouderbandjes. Of de satijnen losvallende top met diepe rits. Deze items kunnen goed op een spijkerbroek of onder een blazer gedragen worden.

Ook de sportieve artikelen hebben die kenmerkende Marc Cain stijl

Mocht u denken dat de sportieve items van modehuizen zoals Marc Cain en Joseph Ribkoff niet de karakteristieke uitstraling hebben die u van ze gewend bent, dan kunt u gerustgesteld zijn. Binnen de sportieve collectie vindt u namelijk wederom –naast de effen, ingetogen items- voldoende kledingstukken met die karakteristieke grafische print. Zo wordt sporten nog leuker om te doen. Penninkhof heeft een uitgebreide voorraad en is in staat om u snel uw nieuwe, sportieve kledingstukken te leveren.