Munda Marketing
Image default
Tuin en buitenleven

Kunstgras Apeldoorn: er zijn heel erg veel mogelijkheden

Mooie kunstgras Apeldoorn. Eerst even samen lekker het oude geheugen opfrissen. Dat is altijd erg leuk om te doen, want dan denk je oh ja nu weet ik het weer hoe het zit. We waren terecht gekomen in het oostelijke deel van onze mooie provincie Brabant. Het land waar mijn wieg heeft gestaan. Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand. Dat land doet mijn hart sneller slaan. We maakten kennis met een erg rijke man namelijk de heer Ad van de Zon. Hij heeft een zonnig karakter. Kunstgras Apeldoorn.

Een bijzonder idee: het aanleggen van veertien onbewoonde eilandjes

Kunstgras Apeldoorn. De heer Ad van de Zon komt uit het mooie en leuke dorp Mill, hij heeft een idee. Een heel raar en bijzonder idee namelijk het maken van maar liefst veertien onbewoonde eilandjes in een hele grote plas. Dit plan kan de heer Ad van de Zon natuurlijk niet alleen voor elkaar krijgen. Hij heeft zeer zeker hulp nodig van een firma die de veertien eilandjes wil opspuiten. Na heel erg lang zoeken heeft de heer Ad van de Zon een goede firma op de kop weten te tikken. Kunstgras Apeldoorn.

Ieder onbewoond eiland krijgt een heel mooi tapijt van kunstgrasmatten

Kunstgras Apeldoorn, De firma van de Gele Lo gaat veertien onbewoonde eilandjes opspuiten. Maar dan is de heer Ad van de Zon uit Mill er nog lang niet. Er zijn gewoon heel erg veel zaken waar hij rekening mee moet houden. De heer Ad van de Zon heeft bedacht dat ieder van de veertien eilanden een eigen kleur krijgt. Dat is niet alleen heel mooi maar is ook gewoon heel praktisch. Deze eigen kleur gaat er voor zorgen dat de eilanden goed uit elkaar zijn te houden. Kunstgras Apeldoorn.