Munda Marketing
Image default
Tuin en buitenleven

Kunstgras Barchem: kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden

Mooie kunstgras Barchem. Zes mannen van het bedrijf zijn heel vroeg in de ochtend bij elkaar gekomen. Het is half zes in de ochtend. Het is overal nog lekker rustig. Af en toe een haan die kraait of iemand die bezig is met het bezorgen van kranten. De zes mannen zijn: Ad van de Gele Led van de Gele Lo, Jo van de Gele Lo, Rik van de Mik, Ben van de Den en Bas van de Sas. Samen sterk. Kunstgras Barchem.

Ook in parken vind je steeds meer kunstgras

Kunstgras Barchem. Ad van de Gele Led van de Gele Lo en Jo van de Gele Lo vormen samen de directie van het bedrijf. Maar ze werken alle drie gewoon mee. Gewoon omdat ze het werk heel erg graag doen, Alle zes mannen, alle zes kanjers hebben allemaal, stuk voor stuk een hele goede opleiding genoten. Want onderschat niet wat er allemaal komt kijken bij dit werk. Het is met dit werk precies hetzelfde als met alle andere soorten werk, in ieder beroep zit heel veel in. Zeker weten. Kunstgras Barchem.

Er wordt kunstgras aangelegd op de speelplaats van een school

Kunstgras Barchem. Ieder beroep en iedere soort werk heeft heel veel inhoud. Je kunt het ook anders zeggen. Je moet heel veel kunnen en weten om een beroep goed te kunnen uitoefenen en je moet met je tijd meegaan. De technische mogelijkheden reiken steeds verder, je moet bijblijven in je vak. Dus op tijd kennis en vaardigheden op peil brengen en houden. Het bedrijf maakt gebruik van vrachtauto’s. Daarom hebben Ad van de Gele Led van de Gele Lo, Jo van de Gele Lo een vrachtautorijbewijs. Kunstgras Barchem.