Munda Marketing
Image default
Beauty en verzorging

Heb je last van kale plekken op het hoofd?

Krijgt u opeens last van kale plekken op het hoofd? Dat wil natuurlijk niemand. Kaalheid neem verschillende vormen aan en heeft daarom ook verschillende oorzaken en oplossingen. Wat deze mogelijke oorzaken zijn en welke oplossing hier voor is kan je in dit artikel lezen.

Oorzaken van kale plekken op het hoofd

Kale plekken op het hoofd kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is het, het geval dat je geen hoofdhaar hebt, maar ook geen andere vormen van gezichtsbeharing, dan wordt er gesproken over de ziekte “alopecia totalis”. Als je alleen kale plekken op je hoofd hebt kan dat bijvoorbeeld komen door stress of is het gedeelte van je hoofdhuid gevoelig voor het hormoon DHT.

Oplossing voor de kale plekken

Gelukkig voor jou is er een vrij simpele oplossing voor dit probleem. Deze kale plekken zijn gemakkelijk weg te werken door het dragen van een haarreconstructie. Een haarreconstructie, zoals de naam al zegt is een reconstructie/kopie van uw echte haar. Als deze geplaatst is op het hoofd is het niet van het echte haar te onderscheiden. Deze haarreconstructie is ook zeer duurzaam en kan tegen een stootje, het is daarom ook mogelijk om door te sporten zonder dat de reconstructie beschadigd raakt.

Hoe wordt een haarreconstructie op mijn hoofd geplaatst?

Er is keuze uit twee manieren waarop de reconstructie op je hoofd word gezet. Je kan kiezen voor de flexibele of vaste bevestigingsmethode. Kies je voor de flexibele, dan word wordt het haar bevestigd aan het hoofd met een aantal clips of medicinale tape. Wordt er voor de vaste bevestigingsmethode gekozen, dan kan het via een speciale medicinale lijm voor een permanente bevestiging worden vastgelijmd.

Waarom kiezen voor deze oplossing?

Een haarreconstructie geeft je als persoon weer meer zelfvertrouwen. Het ontneemt je onzekerheid omdat het er uiterst realistisch uitziet. Niks staat jou meer in de weg om weer met trots naar jezelf in de spiegel te kijken, op date te gaan of een sociaal leven op te gaan bouwen.