Munda Marketing
Image default
Woning en Tuin

Een houten overkapping op maat bouwen

Ben je een echte doe-het-zelver en wil je een fijne zitplaats maken in de tuin? Dan zijn de bouwpakketten van Doe Het Zelf Veranda beslist iets voor jou! Ze verkopen daar complete bouwpakketten voor een douglas veranda en voor houten overkappingen. De pakketten bevatten alle benodigde onderdelen, zoals het hout en de montagematerialen. Dankzij hun handige webshop kun je snel aan de slag om jouw ideale houten overkapping op maat te realiseren.

Een veranda of overkapping bouwen was nog nooit zo makkelijk

Als je aan de slag gaat om de overkapping van je dromen te bouwen, is het een hele klus om alle benodigde materialen in de juiste afmetingen en met de juiste afwerking te verzamelen. Doe Het Zelf Veranda heeft hier de perfecte oplossing gevonden met hun praktische bouwpakketten. De materialen zijn gemaakt van douglas, waardoor uw veranda of houten overkapping op maat extra lang meegaat. Douglas is namelijk de ideale houtsoort voor verschillende buitenconstructies, omdat dit hout stevig is en tegelijkertijd makkelijk bewerkt kan worden. Boren en zagen gaat een stuk makkelijker bij douglas dan bij bijvoorbeeld eikenhout. Bovendien blijft het hout zeer lang in goede conditie, waardoor je jarenlang geniet van een fijne overkapping of veranda die je zelf hebt gebouwd.

Realiseer jouw droomveranda of overkapping

Wil je gedurende een groot deel van het jaar buiten kunnen zitten onder een douglas veranda of houten overkapping op maat? Dankzij de bouwpakketten van Doe Het Zelf Veranda is dat geen enkel probleem. Het is ook mogelijk om de veranda of overkapping verder te personaliseren door er accessoires aan toe te voegen. Zo kun je kiezen voor ledverlichting, zodat je tijdens zomeravonden tot in de late uurtjes kunt genieten van de overkapping. Ook is het mogelijk om te kiezen voor zonwering. Zo ben je goed beschermd tegen de zon. Bestel snel jouw ideale veranda of overkapping bij hun webshop!