Munda Marketing
Image default
Woning en Tuin

Een gezonder milieu is iets om voor te strijden

Kijk je naar het nieuws, dan heb je het de afgelopen zeker voorbij zien komen. Het speelt natuurlijk ook al jaren, we hebben het over het milieu en het klimaatakkoord. Laatst is uit een nieuw onderzoek naar voren gekomen dat slechts twee landen in de wereld, de afgesproken doelen van het klimaatakkoord gaan behalen. Ook ons kleine kikkerlandje gaat met minstens 2 graden boven de maximale temperatuurstijging eindigen. Begin dus gelijk met het plaatsen van jouw zonnepanelen in Beverwijk.

Waarom?

Eigenlijk hoeven we dit niet uit te leggen, maar we doen het graag. Je kunt vandaag de dag geen nieuws meer bekijken, zonder dat er een bericht over een of andere natuurramp voorbij komt. Bosbranden en overstromingen lijken tegenwoordig geen uitzondering te zijn, maar een maandelijkse gebeurtenis. Waarom laten we ons dit toch gebeuren? In dit tempo blijft er geen planeet meer over voor onze toekomstige generaties.

Wat kunnen we doen

Ten eerste moeten we stoppen met te zeggen dat we als individu geen invloed kunnen uitoefenen. Dit is juist wel het geval. Op het moment dat ieder individu een kleine bijdrage levert, zal dit in zijn geheel een grote bijdrage opleveren. Plaats dus wel die zonnepanelen in Beverwijk, ga dus wel beter je afval scheiden en/of begin ook met het consuminderen van vlees en vis. Juist als iedereen iets doet, stuurt dit ook een signaal naar onze overheden. Alleen op die manier kunnen we nog een toekomst creëren waar onze toekomstige generaties in kunnen leven.

https://nl-zonnepanelen.nl/zonnepanelen-beverwijk/