Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

4 verschillende soorten vloeren: welke kies jij?

De zoektocht naar de perfecte vloer is een hele lastige. Er zijn veel verschillende soorten vloeren, waardoor de keuze voor één bepaalde soort niet simpel is. Bebo Parket is een specialist op het gebied van maken en plaatsen van vloeren. Ze helpen je graag om de perfecte vloer te vinden, door vier verschillende soorten vloeren met elkaar te vergelijken. Neem gelijk een kijkje en vind jouw perfecte vloer!

1. Houten vloer

Hou jij van een klassiek gevoel in je huis, dan is de houten vloer een goede optie. Deze vloer zorgt is in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor jij deze helemaal eigen maakt. De houten vloer is erg populair, omdat de verwerking van hout erg populair is vanwege de warmte en de gezelligheid die deze meebrengt. Hij is makkelijk te verwerken in mening interieur en gaat langdurig mee. Een goede keuze dus!

2. Laminaat vloer

Hou jij ervan om de handen uit de mouwen te steken, dan is de laminaat vloer perfect voor jou. Laminaat is een stof die je makkelijk zelf aanpassen kunt, door erin te snijden of het te zagen. De vloer leg je vervolgens zelf, startend vanuit een hoek. Je puzzelt als het ware je vloer in elkaar, wat niet alleen een leuke bezigheid is, maar ook nog eens voor een sfeervol resultaat zorgt.

3. Visgraat vloer

Visgraat vloeren lijken enorm veel op de laminaat vloer, maar kennen één essentieel verschil: de vloer wordt op een andere manier gelegd. Waar je bij laminaat de stukken recht op elkaar legt, leg je een visgraat vloer door planken scheef in elkaar te leggen. Hierdoor krijgt je ruimte een ander effect: er ontstaat meer ruimte. Ideaal wanneer jij van een moderne invulling van je huis houdt!

4. PVC vloer

Vind je het belangrijk om met duurzame materialen te werken in je huis, dan is de keuze voor een PVC vloer een slimme keuze. In het proces waarin PVC vloeren gemaakt worden, komen weinig gevaarlijke stoffen vrij, minder dan bij de andere vloeren. Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de look van je ruimte: PVC is namelijk op meerdere manieren toepasbaar en valt goed binnen verschillende interieurkeuzes.

Welke vloer kies jij?

Heb jij de keuze gemaakt, dan meldt Bebo Parket zich graag om de vloer te leggen voor je. Zo geniet je zo snel mogelijk van de perfecte vloer voor jouw woning!