Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Zero Code: marktplaatsen gelanceerd zonder code

website laten maken kosten

Als je zowel een sterke als een riskante hypothese hebt, dan is het niet moeilijk om een ​​marktplaats te naserocoderen (dat wil zeggen, “op de knie” samen te stellen met kant-en-klare gereedschappen). Het is voldoende om drie nocode-tools te geloven en te begrijpen: Sharetribe, Webflow of Bubble.

Sharetribe

Opgericht: 2011

Cumulatieve investering: $ 2,4 miljoen

Sharetribe is een goed voorbeeld van een best-of-breed-service die specifiek is toegesneden op een beperkte taak: ’s werelds gemakkelijkste en snelste tool bieden voor het creëren van een kant-en-klare marktplaats. De service lost dit probleem voor het tiende jaar op en stelt u in staat om snel verhuurdiensten, goederen of diensten te creëren als analoog van Airbnb, Ozon, eBay, Fiverr of Avito in uw branche, zonder een ontwikkelingsteam.

Webflow

Opgericht: 2012

Cumulatieve investering: $ 74,9 miljoen

Webflow is ’s werelds meest populaire weblay-outbouwer die kan worden gebruikt om sites en websites van elke complexiteit samen te stellen. Het heeft een veel hogere toetredingsdrempel en is voornamelijk beschikbaar voor webontwerpers (als u een freelancer bent, kunt u door de vaardigheid om met de service te werken de baan van een lay-outontwerper aannemen en de kosten van een uur vermenigvuldigen).

Bubbel

Opgericht: 2012

Cumulatieve investering: $ 6,3 miljoen

Bubble is een grote alles-in-één oplossing die alles bevat wat je nodig hebt om een ​​webtoepassing te maken: een ontwerpsysteem en interfacebouwer, een database, back-endlogica en een enorme plug-inbibliotheek. Op de Bubble-blog kun je meer voorbeelden vinden van het lanceren van webproducten en -diensten zonder te programmeren, en de jongens van Zeroqode hebben al een groot aantal plug-ins en kant-en-klare sjablonen gemaakt die niet alleen analoog zijn aan Airbnb en Fiverr, maar ook Udemy, ProductHunt, Quora, die je kunt kopen en begin te gebruiken voor slechts een paar honderd dollar.

Succes!

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html

Gerelateerde artikelen

Voor een actief bedrijfsuitje boekt u een uitdagend westernarrangement

Kies voor de lekkerste vegan chocola

Een bijzonder geschenk om op te eten