Munda Marketing
Zakelijke dienstverlening

Verhuur van een Variantloods en renovatie van bedrijfshallen

Sinds 1983 is Systeem Loodsen Bouw B.V. specialist in verhuur van onder de meer de Variantloods en de renovatie van bedrijfshallen. Als de gevelbekleding van een bestaande loods of bedrijfshal sterk verouderd is, of als er sprake is van asbesthoudende beplating, dan is de keuze voor renovatie of restyling makkelijk gemaakt. De professionals van Systeem Loodsen Bouw B.V. kunnen dankzij hun jarenlange ervaring een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden garanderen. Als asbestsanering een onderdeel is van de renovatie, kan dit bedrijf het hele traject uitvoeren in samenwerking met experts op dit gebied. Het bedrijf streeft ernaar om het traject, van inventarisatie tot montage, binnen een zo kort mogelijke periode af te ronden. Naast renovatie is Systeem Loodsen Bouw B.V. bekend vanwege de in de verhuur en verkoop van diverse soorten loodsen namelijk, de Variantloods, Zadeldakloods en Romneyloods.

De voordelen van uw bedrijfshal renoveren

Wat zijn de voordelen als u uw bedrijfshal laat renoveren door dit bedrijf? U krijgt een renovatie op maat, waarbij er wordt gekeken naar uw wensen en alle mogelijkheden. De professionals van Systeem Loodsen Bouw B.V. staan bekend om hun snelle en efficiënte werkwijze. Een renovatie verbetert niet alleen de uitstraling en eventuele isolatiewaarden, het leidt tot behoud van waarde en zelfs waardevermeerdering van het betreffende object. Vaak kunnen de bedrijfsactiviteiten gedurende de renovatie gewoon doorgaan. Mocht dat niet het geval zijn, dan is er altijd de optie om een tijdelijke loods te huren, zoals de Variantloods, Zadeldakloods of Romneyloods. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een plan van aanpak voor uw renovatie

Systeem Loodsen Bouw B.V., verhuurder van onder meer de Variantloods, weet dat elke renovatie ingrijpend en uniek is en adviseert daarom een plan van aanpak voor uw renovatie. De medewerkers gaan graag daarover met u in gesprek om aan de hand hiervan een persoonlijk plan van aanpak op te stellen. Daardoor bent u er zeker van dat de renovatie van uw bedrijfshal soepel en volgens schema verloopt.

Tijdelijk een loods huren

Desgewenst kunt u tijdens de renovatie een van de loodsen huren. Zo is de Variantloods een goede optie. Deze loods is flexibel in lengte, breedte en hoogte en tevens eenvoudig te isoleren, te verplaatsen en te verlengen. Daarnaast heeft de Variantloods geen zware fundering nodig en is de loods makkelijk te monteren en demonteren. In combinatie met de huurloodsen is het ook mogelijk om betonplaten vloeren, verlichting en magazijnstellingen te huren. Uiteraard kunnen de medewerkers ook de montage en demontage op locatie voor hun rekening nemen.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/