Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Mephisto schoenen bij Nijhof

Mephisto schoenen | Nijhof Schoenen Hengelo

Schoenen die lekker zitten én ook nog eens passen bij de actuele modetrends. Mephisto schoenen zijn wereldwijd bekend en geschikt voor dames en heren. Het schoenenmerk ademt kwaliteit. Gestart in 1965 is het in tientallen jaren tijd uitgegroeid tot pionier op het gebied van ongeëvenaard loopcomfort. Schoenen die de hele dag lekker lopen en in allerlei modellen verkrijgbaar zijn. Kom eens langs bij Nijhof Schoenen in Hengelo of bestel je favoriete paar online in onze webshop.

Mephisto Winkels | Kom langs in Hengelo!

Mephisto ontwerpt iedere schoen op zo’n manier dat ze je rug compleet ontlasten. Het geheim? De innovatieve soft-air technologie die ooit is ontwikkeld in Amerika. De speciale demping in de hiel en de schokabsoberende tussenzool zorgen ervoor dat harde schokken tijdens het lopen tot het verleden behoren. Weg blaren en pijnlijke voeten. Schaf je een paar Mephisto schoenen aan, dan wil je nooit meer iets anders. Of je nu voor een sportief model of meer een casual look gaat, op schoenen van Mephisto loop je altijd lekker weg. Gun je voeten het loopcomfort waar ze om vragen.

Mephisto schoenen kopen? Wij helpen je graag verder

Schoenen van Mephisto zijn gemaakt van de beste kwaliteit en staan daarom garant voor een perfecte pasvorm. En dat is niet onbelangrijk aangezien we onze voeten de hele dag belasten. Maar loopcomfort is natuurlijk niet het enige waar het om draait. Een mooie schoen waar je graag mee gezien wilt worden is minstens zo belangrijk. Daarom vind je bij Nijhof Schoenen een uitgebreide collectie van dit topmerk. Laarsjes, sneakers, casual, liefhebbers van Mephisto kunnen bij ons hun hart ophalen. Mocht je niet kunnen kiezen of wil je een gedegen advies? Dan staan onze medewerkers graag klaar om je verder te helpen!

Koop bij Nijhof je favoriete paar Mephisto Schoenen

Ontwerpers van Mephisto schoenen vinden gezonde voeten het allerbelangrijkste. Precies de reden waarom het schoenenmerk ooit is opgericht. Deze gedachtegang uit zich met name in de geavanceerde voettechnologie die continu wordt doorontwikkeld. Schoenen van dit exclusieve merk hoef je niet in te lopen en zitten direct goed. De schoenen passen zich aan de voet aan waardoor ze direct lekker zitten. Ook biedt ieder model ruimte voor een eigen inlegzool. Hoe fijn is dat? Door de variatie in modellen is er voor iedere gelegenheid wel een geschikt paar te vinden.

Zien we je terug bij Nijhof Schoenen?

Of je je paar Mephisto schoenen nu in onze winkel koopt of online bestelt, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We streven ernaar om bestellingen via onze website binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Retourneren kan binnen veertien werkdagen zonder opgave van redenen en we verzenden gratis vanaf €50. Mocht je de schoenen graag eerst eens willen bekijken, dan verwelkomen we je graag in onze winkel aan de Sloetsweg 100 in Hengelo. Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze producten? Neem dan hier contact op met onze klantenservice.

https://www.nijhofschoenen.nl