Munda Marketing
Alarmsysteem

Inbraak werende sloten

Slotenmaker Den Haag inbraakpreventie met inbraak werende sloten is de beste manier om het criminelen moeilijk te maken. Hoe beter het slot is hoe langer het voor de criminelen duurt om binnen te komen.

Een fout of missconceptie dat bestaat over inbraak werende sloten is dat het onmogelijk is om zulke sloten te forceren. Daarom wordt de term anti-inbraak slot vaak gebruikt, terwijl dit niet helemaal klopt. Iedere slot kan geforceerd worden maar hiervoor is er tijd nodig. Hoe langer het duurt om het slot te forceren hoe beter het is. Daarom is de juiste term inbraak werende slot. Bij zulke sloten zie je op de verpakking dan ook staan ongeveer hoe lang het slot inbraak werend is.

lockit.nl/

Als je niet zeker bent over welke slot je moet kiezen kun je hiervoor aan de slotenmaker Den Haag advies vragen. Advies is geheel vrijblijvend en leert er meteen veel van. Zo zijn er de SKG sloten en iedere ster erachter geeft aan hoe lang het inbraak werend is. SKG met drie sterren kan inbraak het langste weerstaan en dit is ongeveer 10 minuten lang. Een slotenmaker Den Haag kan het voor de criminelen nog moeilijker maken door bijvoorbeeld beslag om het slot te monteren.

Voor alle opties van de slotenmaker Den Haag voor inbraakpreventie bezoek de onderstaande website.