Munda Marketing
Image default
Banen en opleidingen

Head of ICT

Een uitdagende ICT supervisor (f / m / d) functie in een zeer succesvol Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in de regio Groot Eindhoven

Onze klant is een zeer succesvol en actief Duits productiebedrijf met duizenden medewerkers, technologiegerichte, dynamische innovatie en hoge kwaliteit in alle producten en processen, en gezonde groei.

Onze klant heeft een Nederlands bedrijf. Met 200 medewerkers met hoofdkantoor in de regio Groot-Eindhoven, en met zeer gemakkelijk transport, ontwikkelen, produceren en distribueren ze zeer interessante producten voor de productportfolio van het Duitse moederbedrijf. De Nederlandse onderneming behield haar onafhankelijkheid en ondersteunde haar expansiestrategie sterk door aansluiting bij het Duitse moederbedrijf.

Dit Nederlandse bedrijf geniet zowel in binnen- als buitenland een hoge reputatie en is toonaangevend in innovatie op dit gebied.

Wil jij het verschil maken in een bedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid, continue ontwikkeling en een waardegerichte bedrijfscultuur, dan ben je zeker geïnteresseerd in de volgende functies als ICT-directeur (f / m / d)

Kies de taak die aan u is toegewezen

Leid en ontwikkel uw team verder

Centraal aanspreekpunt voor alle IT- en telecommunicatiekwesties

Deelnemen aan de analyse van bedrijfsprocessen vanuit een IT-perspectief, het optimalisatiepotentieel bepalen, passende maatregelen afleiden en de implementatie ervan controleren

Ondersteun de optimalisatie en transformatie van de organisatiestructuur door middel van verandermanagement

Bouw en ontwikkel interne afdelingsprocessen in bedrijfsprocesbeheer en afdelingsgerichte servicegerichte ondersteuning bij alle IT-vraagstukken

Binnen het ontwerpkader van de toekomstgerichte IT-infrastructuur en het systeemlandschap blijft de IT-strategie zich ontwikkelen

Verantwoordelijk voor het initiëren en succesvol managen van professionele en interdisciplinaire IT-projecten

Coördinatie van externe dienstverleners

Your profile

Je hebt met succes een diploma of vergelijkbare kwalificatie op IT-gebied behaald en je hebt een schat aan ervaring opgebouwd in een productiebedrijf dat al een ERP-systeem heeft gebruikt. Je bent een IT-manager, teamleider of projectmanager en je wilt een nieuwe carrière starten.

Daarnaast heb je ruime ervaring als consultant of projectmanager bij een IT dienstverlener en wil je nu de verantwoordelijkheid blijven nemen. Echter, zoals hierboven vermeld, is dit een absolute voorwaarde om ervaring te hebben met het ondersteunen van productiebedrijven.U moet natuurlijk uitgebreide kennis hebben van het ERP-systeem.

Je bent zeer vertrouwd met verwerkingssoftware, databases, netwerken, IT-infrastructuur, etc.

Uiteraard spreekt u vloeiend Nederlands en Engels.

Je hebt de volgende kenmerken:

Leiderschap en proactieve, onafhankelijke en flexibele werkstijl, oplossingsgerichte en systeem- en doelgerichte werkwijze, overtuigingskracht, ‘driver’-mentaliteit,’ hands-on ‘houding in de praktijk, pragmatisch, hoogwaardige service En alle niveaus van klantgerichte, zelfverzekerde en winnende manieren.

U komt altijd snel ter zake, bent goed georganiseerd, werkt gestructureerd, stelt prioriteiten en is absoluut betrouwbaar.

U zult de veranderlijke omgeving, de open werksfeer, het korte besluitvormingsproces en de rechtstreekse rapportage aan de algemeen directeur waarderen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/project-team.html

Gerelateerde artikelen

Klinisch psycholoog

Een cursus persoonlijke ontwikkeling kan je leven veranderen

Afdelingsverantwoordelijke