Munda Marketing
Image default
Zoekmachine optimalisatie

Ervaren SEO Freelancer | Ralf van Veen

Een ervaren SEO freelancer uit Rotterdam

Wanneer het aankomt op het kiezen van een SEO freelancer die de SEO voor uw website uit handen neemt is ervaring erg belangrijk. Het is belangrijk dat de SEO freelancer veel weet van zijn of haar vakgebied en al veel verschillende scenarios is tegengekomen. SEO is een ingewikkeld vakgebied met veel nuances en verschillende mogelijkheden.

Hieronder wordt alles over SEO uitgelegd waardoor u weet waaraan een SEO freelancer moet voldoen wanneer u uw SEO werkzaamheden uitbesteedt. 

SEO Content

Wanneer een gespecialiseerde SEO freelancer aan de slag gaat met een website is de content vaak het eerste wat hij of zij ziet. Het is belangrijk om in de gaten te houden dat de content van een website altijd voor de gebruiker wordt geschreven en niet voor de zoekmachines.

Wanneer de teksten zijn geschreven voor de zoekmachines wordt dit gelijk duidelijk doordat het zoekwoord te vaak in de tekst staan. Het is aan te raden voor iedereen die SEO content wilt schrijven dat het zoekwoord niet vaker dan 2 keer per 100 woorden voorkomt. Dit houdt in dat de tekst een zoekwoord dichtheid heeft van 2%.

Bij het schrijven van een tekst voor in de zoekmachines is het daarnaast ook erg belangrijk om aan te houden dat deze tekst ongeveer 300 woorden moet bevatten. Wanneer een tekst langer is kan er ook meer informatie in staan. Wel is hierbij belangrijk om op te merken dat de kwaliteit van de tekst centraal staat, niet de kwantiteit.

Technische SEO

De technische SEO wordt vaak door middel van een website audit gecontroleerd door de SEO freelancer die bezig is met de website. Wanneer de website wordt gecontroleerd op deze punten wordt het allereerst op de website snelheid gecontroleerd. Dit heeft een grote impact op de gebruikerservaring van de bezoeker van de website.

Wanneer dit is gecontroleerd zal de website architectuur onder de loep worden genomen. Daarbij speelt de interne linkstructuur ook een enorme rol.

Linkbuilding

Iedere SEO freelancer zal, wanneer bovenstaande punten zijn afgerond, de enige logische stap nemen en dat is een linkbuilding traject beginnen. Een linkbuilding traject houdt in: Het verkrijgen van links van andere websites naar de website van de klant. Het is belangrijk dat de links van relevante en sterke domeinen komt. 

Wilt u meer weten over SEO en het uitkiezen van de juiste SEO freelancer? Neem dan eens contact op met Ralf van Veen. Een ervaren SEO freelancer uit Rotterdam.

https://ralfvanveen.com

Gerelateerde artikelen

Botox maakt je mooier