Munda Marketing
Zakelijk

Conferentieoord De Ruwenberg

Een conferentieoord is een ruimte waarin men een bepaald thema kan bespreken. Binnen de meeste bedrijven komt er een moment waarop het belangrijk is dat een bepaald onderwerp besproken wordt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een bedrijfsovername. Ook tijdens periodieke vergaderingen staat er meestal een onderwerp centraal. In zo een geval is het belangrijk om een geschikte ruimte af te huren. De ruimte waarin vergaderd wordt, kan namelijk veel invloed hebben op hoe de vergadering verloopt. Conferentieoord De Ruwenberg is een uitstekende keuze voor een zakelijke vergadering.

Wat is conferentieoord De Ruwenberg?

Conferentieoord De Ruwenberg is een groot en rustgevend complex dat jou en je collega’s of zakenpartners de mogelijkheid biedt om met elkaar te vergaderen. De Ruwenberg heeft een groot landgoed van 14 hectare. Daarnaast heeft dit conferentieoord ook hotelkamers, waardoor men er kan overnachten indien noodzakelijk. Dit conferentieoord is dan ook zeer geschikt voor conferenties die meerdere dagen in beslag nemen. Het oord heeft een centrale ligging en is goed te bereiken. Hierdoor is De Ruwenberg ook zeer geschikt wanneer je zakenpartners uit het buitenland ontvangt.

 

Doordat De Ruwenberg omgeven is door de natuur, is het een locatie waar men gemakkelijk tot rust komt. Wanneer je even niet aan het vergaderen bent, geniet je dus lekker van de rust. Bovendien is De Ruwenberg ook in bezit van duurzaamheidskeurmerk de Gouden Green Key. Ben jij specifiek op zoek naar een duurzame locatie om te vergaderen? Dan is De Ruwenberg zeer geschikt!

Activiteiten

De Ruwenberg heeft een trein dat ruimte biedt voor verschillende activiteiten. Het oord heeft onder andere een tennisbaan en een veld om te beachvolleyballen. Daarnaast heeft De Ruwenberg een uitgebreide fitnessruimte. Hierdoor zal niemand zich tussen de vergaderingen in vervelen. Het conferentieoord is zelfs voorzien van een indoor zwembad, wellnessruimte en verschillende sauna’s.