Mundamarketing

Grote watertanks – Tankgigant

Een watertank wordt ook wel een vloeistoftank genoemd. Deze wordt zo genoemd omdat er natuurlijk voornamelijk vloeistoffen in worden opgeslagen hierbij kun je denken aan natuurlijk water, maar ook kan er benzine in een tank opgeslagen worden. Een materiaal waar vaak watertanks van worden gemaakt is van kunststof; vaak zijn de wanden van een kunststof die geen licht door kan laten. Doordat de tanks geen licht door laten zijn de tanks geschikt voor het opslaan van drinkwater. Naast dat de tanks niet lichtdoorlatent zijn, zijn ze ook nog eens niet gevoelig voor de inwerking van uv-straling. Doordat ze hier niet gevoelig voor zijn kan er ook geen alg vorming plaats vinden of dat de tank aangetast kan worden.

 

Er zijn allerlei verschillende soorten watertanks verkrijgbaar en ook in allerlei verschillende hoeveelheden, zo is er een watertank 2000 liter, maar zijn ze er ook wel in tanks van 300 liter.

Zo zijn er onder andere verticale, horizontale, rechthoekige en ondergrondse watertanks. De grootte van een tank hangt af van de hoeveelheid liters die er in de tank kunnen en hangt van het type tank af. Zo heeft de verticale watertank 2000 liter een diameter van 1195 millimeter en een hoogte van 2140 millimeter. Maar de horizontale watertank 2000 liter heeft een diameter van 1470 millimeter met een hoogte van 1315 millimeter. Dus hierbij zie je al dat de ene tank wel groter kan zijn maar wel de zelfde hoeveelheid inhoud kan hebben.

https://www.tankgigant.nl/watertanks-info/
Mundamarketing

Een septic tank huren, is dat eigenlijk mogelijk?

Soms heeft u voor uw werk wel eens een tank nodig, bijvoorbeeld een septic tank. Niet iedereen heeft natuurlijk zo een septic tank staan en daarom is het natuurlijk wel heel erg fijn als u gewoon een septic tank kunt gaan huren. Op die manier bent u snel in het bezig van de tank en kunt u er meteen gebruik van maken. Het voordeel is ook wanneer u een septic tank gaat huren dat de medewerkers u precies kunnen uitleggen hoe de tank werkt en hoe u er mee om moet gaan. Vervolgens kunt u al heel erg snel aan de slag en voor u het weet is de klus alweer geklaard en heeft u de septic tank niet meer nodig.

 

Waar moet u opletten als u zo’n tank huurt?

Zo’n tank is natuurlijk niet simpel materiaal, daarom is het belangrijk dat u de tank huurt bij een professioneel en gespecialiseerd bedrijf. Zij kunnen u overal mee helpen en ook hebben ze zelf veel verstand van hun eigen producten. En dat is natuurlijk wel zo fijn, mocht er namelijk iets aan de hand zijn dan weet u in ieder geval dat u altijd op de medewerkers kunt rekenen.

https://www.tankgigant.nl/septic-tank/
Mundamarketing

Wis je dat wanneer je gebruik maakt van zoekmachine optimalisatie, dat je echt daadwerkelijk na een bepaalde periode resultaat begint te zien? Eerst merk je dat er langzaamaan meer bezoekers naar de website worden getrokken. Je kunt jouw positie in Google ook wel zien als een uithangbord. Vroeger adverteerden we in de krant, en tegenwoordig zorg je ervoor dat je goed gevonden wordt op het internet. Zoekmachine optimalisatie is daar een perfecte vervanger voor. Je kunt ook meten of je aanvragen via Google binnenkomen door Google Analytics goed in te stellen. Wanneer je kiest voor zoekmachine optimalisatie weet je op die manier dat het ook daadwerkelijk daardoor komt. Je bent actiever op het internet en daardoor zorg je ervoor dat je gezien wordt door je doelgroep. Met zoekmachine optimalisatie ga je ook nog eens heel duidelijk precies adverteren voor wat jouw doelgroep wil zien in de zoekmachine. Ben je bijvoorbeeld een advocaat in de buurt van Enschede, dan zorg je er door middel van optimalisatie voor dat je op deze woorden te vinden bent in Google. Een advertentie in de krant bereikt veel meer mensen die niet relevant zijn dan dat je doet met optimalisatie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Kijk daarom eens naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Wij voorzien je graag van de juiste informatie, zodat je weet bij welke partij je terecht kunt voor betaalbare zoekmachine optimalisatie. Dit is namelijk niet bij alle partijen het geval. Wanneer het voor jou betaalbaar blijft, blijf je er ook gebruik van maken. Dat is een belangrijk model. Betaal je teveel voor zoekmachine optimalisatie, en verdient het zich niet terug, dan heb je daar op korte termijn last van, en op lange termijn geen profijt van. Wat wij willen, is dat u juist veel profijt heeft van uw toppositie in de zoekresultaten. Dan bent u blij, en wij ook. Wij helpen u graag. Eerst bekijken wij uw website, waarna wij aan de hand van uw belangrijkste diensten een onderzoek gaan verrichten. Hierna kijken wij naar welke zoekwoorden uw doelgroep het meest zoekt. Ook zoekwoorden waar maar 10 mensen per maand naar zoeken zijn interessant voor uw bedrijf. Dit omdat het bij deze woorden vaak korter duurt voordat u bovenaan staat. Het lijkt misschien weinig, al die woordjes waar 10 mensen naar zoeken, maar wanneer u er een stuk of 10 hebt zijn het alweer honderd mensen. Zoekmachine optimalisatie is voor veel bedrijven interessant. Van schoonheidsspecialistes tot advocaten hebben er belang bij.

http://localscope.nl/over-ons/zoekmachine-optimalisatie/
16 nov / 2016

Hangmat promoten

Hangmat promoten

Het blijft natuurlijk maar doorgaan : het promoten van je hangmat op internet. Belangrijk is dat je hoog in Google komt te staan. Als je van de eerste pagina afvalt voor je zoekwoord dan valt je organisch verkeer zo goed als weg. Je zult het dan geheel moeten opvangen met adverteren. Want op onze bedrijfsnaam Icolori worden we natuurlijk wel gevonden, maar daar zoekt natuurlijk bijna niemand op. Alleen klanten die ons al kennen of van ons gehoord hebben. En het gaat natuurlijk om nieuwe klanten.

Ratrace

Eigenlijk leidt de hele linkruil business tot een internet met vele loze pagina’s, alleen voor de links. Pagina’s waar niemand op kijkt om een hangmatje te kopen. Deze ratrace begint mij steeds meer tegen de borst te stuiten.

Bloggen over de hangmat

Een iets beter alternatief is natuurlijk bloggen over je product. In ons geval met ons bedrijf Icolori dus over hangmatten, hangstoelen en Mexicaanse dekens. Blogs worden toch redelijk goed gevonden, zodat je hier nog wel enig organisch verkeer van hebt. Ook levert dit natuurlijk betere links op omdat ze in de context van een relevant artikel staan. Eigenlijk ook dit bloggen begint me tegen te staan, als het niet gaat over informatieve blogs op onze eigen blog Icolori.

Echte links

Eigenlijk wil ik steeds meer toe naar echte links. Dus links die echt wat toevoegen voor de gebruiker en voor jezelf. Alhoewel ik hiermee bezig ben is het voorlopig toch nodig mee te blijven doen aan de ratrace om niet achter te raken.

Google’s strategie

Zoals iedereen , die een beetje ingewijd is, weet, is bovenstaande ook de weg die Google opgaat. Baseer je activiteiten op het belang van de gebruikers van internet, dan komt de Google waardering vanzelf. Echter Google heeft natuurlijk ook te maken met een legacy. Dat wil zeggen ze kunnen de oude mechanismen en algoritmes niet zomaar overboord gooien. Dit zou een gigantische aardverschuiving op Internet te weeg brengen.

Hangstoelen, Mexicaanse dekens

Dus ondanks alle goede voornemens blijf ik toch ook gewoon bezig met de oude methodes om mijn hangmat , hangstoel en Mexicaanse deken te promoten. Inclusief de verachte linkruil

Ik probeer het wel zo verstandig mogelijk te doen. Dat wil zeggen alleen links op pagina’s met een zekere waarde en reputatie.

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl/
Mundamarketing
25 jul / 2016

Online marketing

Ik wil graag hoger in Google komen en daarom ben ik op zoek naar een online marketing bureau. Ik heb namelijk sinds kort een nieuwe website en ik wil dat die gevonden wordt in Google. Ik heb van veel klanten van mij vernomen dat het een goede optie is om een online marketing bureau in te schakelen omdat zij er dan alles aan gaan doen om gevonden te worden in Google. Je betaald een bepaald maandbedrag en aan de hand daarvan gaan ze een aantal uur voor jouw bedrijf werken. Om een goed bedrijf te vinden ben ik eerst even rustig gaan zoeken en heb ik gekeken wat er allemaal bij mij in de buurt zit. Ik ben namelijk woonachtig in Veenendaal en ik vind het zeer prettig dat ik een bureau kan vinden dat bij mij in de buurt zit.

Googelen op online marketing

Als het echt van die Google specialisten zijn, ga ik Googelen op online marketing. Dan zie ik vanzelf wie er het hoogst staat en of de website een beetje nuttig is en goed in elkaar zit. Toen kwam ik al vrij snel uit bij Doelbewust online marketing. Doelbewust is exact het bedrijf wat ik zoek. Het team ziet er enthousiast uit en de mooie website heeft de informatie die ik nodig heb. Ik heb hen dus opgebeld en werd meteen zeer vriendelijk aangesproken. Ik heb gevraagd of ze voor mij internetmarketing willen gaan doen door mijn website te optimaliseren voor Google en dat vonden ze geen enkel probleem. Ik heb een mail gekregen met een offerte en diverse pakketten en aan de hand daarvan kon ik kiezen wat ik wilde. Ook hebben ze mij uitgelegd hoe alles werkt en daar ben ik zeer tevreden over bij Doelbewust.

Doelbewust online marketing

Ik heb Doelbewust online marketing gekozen voor de topservice en het vriendelijke personeel. Wil jij nou ook hoger in Google komen maar weet je niet hoe? Dan is Doelbewust online marketing het bedrijf dat jij zoekt!

Mundamarketing

Onder het motto ‘hoe kom ik hoger in Google’ is zoekmachine optimalisatie een veel gesteld antwoord. Voor veel ondernemers is het moeilijk om hun hoofd boven water te houden in deze harde maatschappij. Door de nog steeds stijgende verkopen op het internet is het belangrijk dat een ondernemer zich profileert ten opzichte van de concurrent. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het hebben van een website die goed geoptimaliseerd is. Het gaat er dan om dat de website voldoet aan een aantal eisen, omtrent de technie. Lees in deze blog hoe je hoger in Google kan komen door middel van het aanpassen van de techniek

Hoe kom ik hoger in Google: Techniek

De techniek van een website is van groot belang om hoger in Google te komen. De techniek van een website is het deel dat de klant niet ziet. Een slechte code zorgt voor drempels waardoor Google niet goed door de website heen kan en het verhogen van je Google positie wordt dan nogal moeilijk. Een slechte code kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een website langzaam laad. Dit is nadelig want als het lang duurt voordat een de website laat, zal de klant de website hoogst waarschijnlijk snel verlaten. De juiste techniek krijg je onder andere met een professionele website bouwer. Wat naast codes van belang is zijn zaken als titels, teksten en plaatjes, deze moeten allemaal beschikken over de juiste code. Anders vertel je Google niet goed waar je website over gaat. Wanneer je de website voor een website bouwer laat maken, mag je ervan uitgaan dat alle codes in orde zijn en dat de techniek klopt zodat je hoger in Google kan komen.

Wil jij ook hoger in Google komen? Maar weet je niet hoe? Schakel dan een SEO specialist in. Dit kan door middel van het invullen van het contact formulier op de website: op1ingoogle.nl.