Munda Marketing
Image default
Verbouwen

Wat zijn nou goede en goedkope vloeren? Kom er hier achter!

Goedkope vloeren is een breed onderwerp, maar het kan worden vernauwd tot een paar stevige keuzes. Wat de meeste consumenten zich niet realiseren is dat er verschillende factoren zijn om rekening mee te houden als je een goedkope vloer nodig hebt. Ten eerste maakt het materiaal deel uit van de kosten.

Toch kunnen de installatiekosten net zo goed een factor zijn. Om echt de goedkoopste vloeropties te vinden, moet u zowel de prijs van de vloerkeuze als de kosten van de installatie in overweging nemen. Er zijn twee zeer goede opties beschikbaar die gemakkelijk genoeg zijn voor een doe het zelf project om te besparen op de installatie en op de lagere schaal van de vloer prijzen. Tapijttegels en laminaatvloeren passen beide in deze categorie. Wel raden we je ook aan om te kijken naar andere soorten vloeren zoals PVC vloeren of houten vloeren, vaak gaan deze een stuk langer mee!

Tegels van tapijt

Tapijttegels en -vierkanten zijn het gemakkelijkst te installeren product op de markt. Het enige wat u nodig heeft zijn enkele zelfklevende pads of dubbelzijdige tape, een T-carré en een scherp mes. Deze kunnen in weinig tijd en met een minimum aan voorbereiding worden geïnstalleerd.

De tip om geld te besparen op tapijttegels is het vinden van een afgeprijsd product dat als tweede of derde keus kan worden beschouwd of zelfs in kleine partijen verkrijgbaar is. Als u de verkoopprijs van de tapijttegels betaalt, is dit net zo duur als bij elke andere vloeroptie. Echter, als u ze kunt vinden voor ongeveer €0,89 of zo per vierkante meter wordt het al snel een goedkope vloer en gemakkelijk te doen.

Goedkope laminaat vloeren

Als het gaat om goedkope vloeren is laminaat iets meer werk aan de installatie, waarbij voorbereidend werk belangrijker is dan tapijttegels. In vergelijking met hardhout, tapijt of traditioneel vinyl is het echter gemakkelijker. Wanneer u een laminaat koopt en u probeert het budget te beperken, blijf dan bij een product in het 6 tot 8 mil gamma. Producten met een dikkere toplaag houden natuurlijk beter stand, maar kosten meer.

Er zijn wel betere kwaliteit vloeren

Voor de meeste residentiële toepassingen zal een 6, 7 of 8 mil product het prima doen. Je moet wel voorzichtig zijn met het vergelijken van de prijzen van laminaat. Er kunnen verborgen kosten zijn voor minder dan pallethoeveelheden. U kunt ook denken dat het een groot deel, maar dan te weten komen dat het product is seconden of uit kwaliteit, maar alleen een nikkel goedkoper per voet dan de eerste kwaliteit. De tip op laminaat is om heel voorzichtig te zijn bij het vergelijken en veel vragen te stellen over garantie, andere kosten etc.


 

https://vloerenbaas.nl/

Gerelateerde artikelen

Ervaren behanger in Hengelo