27 feb / 2017

Waarom een refurbished telefoon kopen

Waarom refurbished?

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished slimme telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw toestel – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Een Refurbished apparaat is een stuk minder duur dan een kersverse telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een goede uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een volmaakt plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van nieuwe Apple iphones te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Kloppende bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished smartphones beschikken over een geheel kersverse batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoon. De oude accumulator is verwijderd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitmuntend werkzaam accu beschikt.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Desondanks vinden veel mensen voorkomende artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden gebruikte artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkende aspecten voor nieuwe. De refurbished apparaten worden altijd goed getest op gebreken.

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De smartphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.