Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Voor een actief bedrijfsuitje boekt u een uitdagend westernarrangement

Bent u op zoek naar inspiratie voor een actief bedrijfsuitje en zit u te denken aan een middag vol activiteiten en een heerlijke maaltijd na afloop? Dan kunt u overwegen om een uitdagend westernbedrijfsarrangement te boeken. Bij De Westernboerderij bieden ze bijvoorbeeld leuke arrangementen in western stijl die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje. U hoeft niet bang te zijn dat u met stieren en lasso’s in de weer moet of dat u gevorderde ruiter skills moet hebben, want de activiteiten zijn toegankelijk voor jong en oud. Dat maakt dat dit westernarrangement ook geschikt is voor een leuk zondagmiddag uitje met de hele familie.

Een compleet westernarrangement voor een actief bedrijfsuitje of zondagmiddag uitje met het gezin

U kunt bij deze evenementenlocatie kiezen uit verschillende arrangementen voor uw bedrijfsuitje of zondagmiddag uitje, zoals perslucht schieten met grillbuffet, quad rijden, een compleet westernarrangement, enzovoort. Bij het spannende westernarrangement wordt u onthaald met een kopje koffie of thee waarna de activiteiten beginnen. Daarbij moet u denken aan armworstelen, hoefijzerwerpen, boogschieten, spijkerslaan, een gladiatorenspel en natuurlijk kan de mechanische rodeostier niet ontbreken bij een westernuitje. Als extra competitief element kunt u dukaten winnen bij elk spel. De westernactiviteiten worden feestelijk afgesloten met een onbeperkt grillbuffet en een dessert. 

Boek een actief bedrijfsuitje in westernstijl door contact op te nemen met de organisatie

Een actief bedrijfsuitje in western stijl is goed voor de groepsbinding en zorgt voor onvergetelijke herinneringen waar nog lang over gesproken zal worden. Wilt u een boeking doen voor een actief bedrijfsuitje of een leuk zondagmiddag uitje met de familie in western stijl, dan kunt u contact opnemen met De Westernboerderij. U kunt kiezen uit een van de standaardarrangementen zoals het westernarrangement of perslucht schieten met grillbuffet, of informeren naar de mogelijkheden om een uniek bedrijfsuitje samen te stellen. Welk arrangement u ook kiest, een westernuitje levert gegarandeerd een leuke middag op.