Mundamarketing

Om het optimale uit jouw bezoek aan de Ardennen te halen, kun je mountainbiken niet missen. Door de bossen, wegen en heuvels is de Ardennen de perfecte locatie om een rondje te mountainbiken. Door de diversiteit van het landschap is de omgeving zeer geschikt voor zowel beginners als ervaren mountainbikers. Je kunt op de meeste routes namelijk zelf kiezen of je naar beneden gaat via steile bospaadjes of dat je kiest voor een minder steile weg. Door te mountainbiken in de Ardennen verken je deze prachtige locatie op een unieke manier en kun je tijdens het fietsen genieten van geweldige uitzichten.

RAVel

Wanneer je een route uit gaat zoeken, zul je wellicht het woord RAVel tegenkomen. Dit zijn erg mooie en praktische routes om te mountainbiken in de Ardennen. Het zijn groene wegen die speciaal aangelegd zijn op oude spoorlijnen en jaagpaden. Hierdoor is er door heel Wallonië een veilige route aangelegd voor liefhebbers van mountainbiken. Er zijn meer dan 45 routes, maar je kunt natuurlijk ook op eigen initiatief het gebied verkennen. De routes van de RAVel zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn daarom zeer aan te raden om als groepsactiviteit te doen met bijvoorbeeld de hele familie.

Suggesties voor mountainbiken ardennen

Van Hastière tot Andenne, oftewel de RAVel van de Maas. Dit is een mooie, autovrije route waar je kunt genieten van prachtige uitzichten. Daarnaast is de route van Ahnhée naar Ermeton-sur-Biert, oftewel de RAVel van Molignée ook een prachtige route. Deze tocht van ongeveer 20 kilometer is perfect voor beginners en brengt je langs forten en ruïnes. Mountainbiken Ardennen: ontdek de prachtige Ardennen!

https://indardennen.be/activiteiten/mountainbiken/
Mundamarketing

Wil je dit jaar in Frankrijk eens écht ervaren wat luxe kamperen is? Ga dan eens glampen bij Huttopia!

Glamping? Qu’est-ce que c’est?

Heb je nog nooit van glamping gehoord? Sorry, onze fout. Glamping is kamperen, maar dan luxe. De term glamping is een samenvoeging van glamorous en camping, de naam dekt de lading wat ons betreft ook helemaal. Als je kiest voor glamping verblijf je in een luxe safaritent of lodge, die van alle gemakken is voorzien. Geen gammele campingstoeltjes, maar stevig en comfortabel meubilair, zodat je gewoon op een normale manier van je maaltijd kunt genieten. Die maaltijd, trouwens, is afkomstig uit de volledig ingerichte keuken. Ja, ook dat is standaard bij glamping.

En als je ’s avonds je bedje in kruipt, kruip je ook écht een bedje in. Want de keuze voor glamping betekent een keuze voor écht bedden, met échte matrassen voor een échte nachtrust. Sommige glampingaccommodaties hebben zelfs eigen sanitair.

Dus als je wel houdt van het buitenleven dat bij kamperen hoort, maar ook wel hecht aan de luxe die je normaal alleen in een huisje of een hotelletje vindt, dan is glamping perfect.

Huttopia in Frankrijk

Huttopia is gespecialiseerd in glampingvakanties op de beste campings in Frankrijk. Omdat wij van glampings.nl alleen maar goede dingen over deze aanbieder horen, werken we graag met hen samen om elke Nederlander de kans te bieden om te genieten van al het goede dat glamping in Frankrijk te bieden heeft.

Dat gaat overigens verder dan alleen de luxe van de accommodatie, de omgeving is immers net zo belangrijk. Daarom is het ook zo fijn dat je in verschillende delen van Frankrijk terecht kunt. Kies je voor de bergen van de Vogezen en de Elzas, waar het goed wijndrinken is? Of wil je een camping aan een riviertje, zodat de kinderen lekker kunnen spelen? Dan is Aveyron een goede keuze.

Maar je kunt ook terecht in de Bourgogne, de Provence en nog vele andere belangrijke vakantiegebieden. Het aanbod aan glamping-mogelijkheden in het vakantieland Frankrijk is net zo gevarieerd als het land zelf.

Boek jouw Glamping Huttopia vakantie

Deze accommodaties zijn erg populair. Wacht daarom niet te lang en kijk meteen op www.glampings.nl om te zien wat er nog beschikbaar is. Heb je iets leuks gevonden dat nog beschikbaar is in jouw vakantieweken? Boek dan direct jouw verblijf, zodat je weet dat je niet misgrijpt. Het is tijd om te gaan genieten!

https://glampings.nl/glamping-huttopia
Mundamarketing

Elke fietser weet het, er is geen betere manier om de omgeving te verkennen dan per fiets. Al fietsend leg je zonder grote inspanning snel afstanden af die wandelend een paar uur langer duren. Maar het tempo ligt niet zo hoog dat je al het moois in de omgeving niet meer ziet. Kom je iets tegen wat je iets uitgebreider wilt bekijken, dan stap je even af.

En als je er genoeg van hebt, stap je op en rijd je weer verder. Lekker met het gezicht in de zon, de haren wapperend in de wind. Tenminste, als er goede en veilige fietspaden beschikbaar zijn.

Uitgebreid fietsnetwerk

Echt fenomenaal is het fietsen in Twente. In een prachtige omgeving kun je nog echt ervaren wat rust en ruimte betekent. Afwisselend fiets je door bossen en heidegebieden. Het ene moment rijd je langs (of over) een eeuwenoud landgoed, het andere moment zie je tussen de bomen ineens een prachtig kasteel liggen. En vergeet ook niet te stoppen voor een drankje bij een van de vele bistro’s, cafés en restaurants.

Alles bij elkaar ligt er zo’n 2000 kilometer aan fietspaden voor je klaar. Stippel zelf je route samen door de knooppunten van fietsnetwerk Twente te verbinden. Als je wilt kun je ook de grens over, want het Twentse Fietsnetwerk is goed verbonden met het Duitse fietsnetwerk. Het Duitse netwerk biedt je nog eens 500 kilometer aan aantrekkelijke fietsroutes. Zelfs de meest fanatieke fietser kan dus elke dag een andere route rijden.

Mountainbike (MTB)

Voor de liefhebbers van het wat ruigere werk biedt Twente een groot aantal MTB-tochten, samen goed voor ongeveer 700 kilometer avontuurlijk fietsen.

Pak de fiets en kom naar Twente

Wij zeggen: ga toch fietsen! Monteer de fietsdrager en kom met fiets en al naar Twente. Boek een overnachting in een leuke B&B en maak er een heerlijk fietsweekend van. Heb je geen fietsdrager? Geen nood. Je kunt in Twente op verschillende plaatsen een goede fiets huren (ook e-bikes).

Kijk op www.visittwente.nl voor een aantal leuke fietsroutes en laat je verrassen door het vele moois dat Twente te bieden heeft.

https://www.visittwente.nl/
Mundamarketing

Een vakantie geboekt naar de Nederlandse Antillen kan niet zonder een boekje aan klein Curaçao. Klein Curaçao ligt op een kleine 800 meter afstand uit de kust van Curaçao. Het is een onbewoond koraaleiland en heeft de geografische coördinaten van 12˚9’ noorderbreedte en 68˚18’ westerlengte. Klein Curaçao.  wordt in de volksmond door ook wel ‘klein’ genoemd. Het heeft namelijk maar een oppervlakte van circa 6 km2. Toch doet het kleine oppervlakte niks af aan de prachtige natuur die op het eiland, want Klein Curaçao heeft prachtige hagelwitte stranden die ook de broedplaatsen vormen voor zeeschildpadden. Naast de zeeschildpadden komen op Klein Curaçao 54 verschillende diersoorten voor en heeft het ook veel verschillende boom- en plantensoorten. Ook staat Klein Curaçao bekend om de roze (Caribische) flamingo’s, deze staan in de kleine zoutmeertjes, ook wel saliñas genoemd. Daarnaast heeft het eilandje verschillende zoetwaterbronnen. Het is een uniek eiland omdat er nog maar weinig eilanden van dit formaat in de Caribische archipel onbewoond zijn.

Hoe kom je er?

Hoewel het eiland dichtbij de kust ligt kun je er niet zomaar zwemmend heen. Het water dat tussen Curaçao  en Klein Curaçao ligt heeft namelijk een diepte van 180 meter, dat is enorm en zwemmen is daarom extra gevaarlijk. Klein Curaçao is te bereiken voor duikers, snorkelaars en dagjesmensen met de boot vanuit Willemstad. De boten varen begin in de ochtend uit. Voor de prijzen moet je wel stevig in je schoenen staan om te onderhandelen, zeker bij groepen toeristen durven de kapiteins vaak hoge prijzen te vragen. Ga daarom niet voor de eerste beste schipper die naar klein Curaçao vaart, maar loop eerst even verschillende boten langs. En geniet dan van het prachtige klein Curaçao.Mundamarketing

Deze onderneming biedt veel verschillende motorreizen voor u aan, als u hier nieuwsgierig naar bent en meer wilt weten over deze motorreizen. Bekijk dan nu de website van deze onderneming en bekijk alle motorreizen die deze onderneming aanbied, bij elk pagina vindt u een bijbehorend stuk informatie over het bepaalde onderwerp. Als u deze tekst leest komt u alles te weten over bijvoorbeeld motorreizen en zo maakt u misschien sneller een keuze in welke vakantie of welke reis u gaat boeken. Als u op de homepagina komt kunt u kiezen uit verschillende landen, zo kunt u zelfs het land kiezen waar u heen wilt en bepaalde dingen wilt bekijken. U kunt hiervoor individuele reizen en groepsreizen heen, zo kunt u alleen maar ook met u vrienden of familie op vakantie gaan en zo lekker genieten van deze reizen. U kunt via de website binnen een paar klikken en vakantie of motorreis hebben geboekt, dit vinden veel mensen ook het grote voordeel. Het kost veel minder tijd en je hebt zo ook veel meer overzicht dan dat je alles met papieren of via de mail doet, dit is binnen een paar klikken geregeld.

 

Meer informatie over motorreizen

 

Heeft u de website bekeken, maar wilt u nog meer informatie over de motorreizen die op de website worden aangeboden? Dan kunt u het beste contact met deze onderneming opnemen door het telefoonnummer te gebruik en telefonisch contact op te nemen of een mail naar het emailadres te sturen en zo uw vragen kwijt te kunnen over de motorreizen die op de website staan aangeboden. Als u een mail naar het emailadres stuurt, proberen ze hier zo snel mogelijk op te reageren. Als u liever meteen in contact met ze komt, kunt u het beste bellen en hier zullen ze u dan verder helpen.