Hoge scores vinden is als naar het buitenland reizen! Gaofen grasland, onbemand plateau, lange dekpaden, moerassen en turfpluisjes dansen in de wind! Vandaag nemen we u een uitstekende wandeling van 12,2 km! Als je tijdens je verblijf maar één keer kunt wandelen, kies dan voor Noir Flohay!

Signal de Botrange

Noir Flohay is een plaats in het centrum van Goffin. Aan de andere kant van Botrange Signal is er een platform met een panoramische kaart. Van daaruit is de zogenaamde skeletboom al aan de horizon zichtbaar. Het zijn een dennenbos dat rond 1850 is aangeplant en sinds 1950 continu door branden is verwoest. De bomen werden bleekgrijs door het vuur en de vorst, en weerstonden trots de tand des tijds, waardoor deze plek niet op zijn plaats leek. Dat is onze bestemming om te wandelen.

Route niet in kaart gebracht

Om Noir Flohay te bereiken, moet u vertrouwen op uw eigen oriëntatievermogen en de route die beschikbaar is op de website van het East Guangzhou Tourism Bureau. Download voor vertrek het gpx-bestand van de kaart op uw smartphone (rechtsboven op de website van Oost-België), aangezien er in het midden van het plateau weinig of geen internetverbinding is. Hoewel het enige tijd zal kosten om een ​​manier te vinden om je naar een hoge score te brengen bij Noir Flohay, moedigen we je aan om door te zetten. Het loont de moeite om rechtdoor langs de hoogste score te lopen.

100% hoge voet

Wandelen naar Noir Flohay kan je alle essentie van Hoge Venen geven. Hoe verder je de baan verlaat, hoe meer je de veengrond het plateau in kunt dringen. Het brede grindpad maakt plaats voor het dekpad. Hier kunt u uw ogen uitkijken: het 360 ° panorama is ongeëvenaard. Hier en daar zie je sporen of sporen van turfwinning. Hier vind je alle begroeiing met hoge begroeiing zodat je kunt genieten van al het moois van de omgeving. Het landschap dat deze cursus biedt, is altijd anders.

Bij zonsopgang of zonsondergang

Ik arriveerde om 7.15 uur in Botrange Signal. Nou, ik zou eerder moeten zijn! Kijken naar de zonsopgang of zonsondergang bij Noir Flohay is een ongeëvenaarde ervaring. De lichtinval op de verbrande boomstam was destijds uniek en zeer geprezen door de fotograaf! Ga je ‘s middags? Zelfs dan zul je niet teleurgesteld zijn: op elk moment van de dag is de aanblik van deze grillige bomen bedwelmend. Je ervaart een ongekend hoge score. De toren die je in de verte ziet? Ja, daar kom je vandaan …

Kleine, blauwe blauwe vogel, vogel … hoge venen

Je verlaat Noir Flohay via de oprit aan de linkerkant. Je loopt langs Helle naar de Marie-Anne Libert-brug. Persoonlijk vind ik dit deel van wandelen erg leuk. Hier vind je alles wat de Hoge Venen zo beroemd maakt. Ik hou van de bestrating aan beide kanten van de beek, de waterstroom en de bosbessenstruiken. Dit is de ideale plek om u in Heller te vestigen, uit te rusten en te picknicken.

Alleen of in groepen

Wees indien mogelijk egoïstisch: wandel alleen! Geluiden, geuren, landschappen, het kabbelen van de beek, de eindeloze vogels … Ik geniet erg van wandelen. Wanneer ik er zin in heb, loop, stop en verjong ik me. Ik denk dat je teveel praat als je met je partner of vrienden reist. Ik geniet misschien niet ten volle van dit pure en natuurlijke gezelschap.

Laatste rechte lijn

Als de hel eenmaal achter je is, zelfs als het nog steeds een heel mooie omgeving is, verliest het landschap zijn passie. Velden vol bosbessenstruiken, torenhoge geuren onbelemmerd en lange, rechte vuurgordels. Bovendien begint de vermoeidheid hier toe te nemen. Ik denk dat dit deel het moeilijkste deel voor kinderen zal zijn. Als u ze bij u draagt, zorg dan voor voldoende rusttijd.

wandelen in de ardennen met hond

 

https://www.dergatsjev.be/2020/08/wandeling-ardennen-wandelroutes-mooiste.html
Mundamarketing

Het is dé uitdaging voor elke organisatie: een groep individuen samenbrengen en omvormen tot een perfect op elkaar afgestemd team. Het jaarlijkse (of vaker) bedrijfsuitje is erg belangrijk als je wilt dat je medewerkers elkaar leren kennen en waarderen. Ook voor het gevoel van verbondenheid met de organisatie is het bedrijfsuitje onmisbaar. In dit artikel een paar tips voor het perfecte bedrijfsuitje!

Hou het luchtig

Het komt wel eens voor dat de directeur het bedrijfsuitje aangrijpt om een nieuwe visie te introduceren. Niet doen, want daar is het bedrijfsuitje niet voor. Een bedrijfsuitje moet leuk zijn. Als je dan toch over werkinhoudelijke zaken gaat spreken, is het leuke er snel van af en schiet je je doel voorbij.

Hou het leuk voor iedereen

Kies niet voor de activiteit die de directeur leuk vindt, maar vraag iedereen waar ze van houden. Zorg voor een programma waarin iedereen iets terugziet waar hij of zij warm voor loopt.

Kies het juiste moment

Plan het bedrijfsuitje op een goed moment. Aan het eind van de maand weet je dat de financiële afdeling bezig is met de maandafsluiting. Hou ook rekening met seizoenspatronen en zorg dat jouw bedrijfsuitje niet plaatsvindt in de drukste periode. Want als iedereen met een gestrest hoofd op het bedrijfsuitje aankomt, is een succes onwaarschijnlijk.

Denk aan je doelen

Toch kun je het bedrijfsuitje wel degelijk “nuttig” maken. Wil je vooral de teamgeest versterken? Kies dan een activiteit waarin samenwerken nodig is. Wil je vooral stilstaan om successen te vieren? Ga dan voor culinair genieten. Gaat het om het aanhalen van contacten? Hou het dan laagdrempelig.

Plan ook lege momenten in

Natuurlijk kun je de hele dag volplannen met activiteiten. Maar het zijn de momenten tussendoor waarin mensen met elkaar in gesprek komen. Dat zijn de momenten dat ze eklaar het beste leren kennen. Zorg dus dat je ook rustmomenten in plant.

Maar ja, hoe organiseer je dit allemaal?

Om een goed bedrijfsuitje te organiseren moet je met best veel zaken rekening houden. Maar ondertussen gaan je reguliere werkzaamheden ook gewoon door. Hoe krijg je dit allemaal op tijd georganiseerd? Simpel:  roep een hulplijn in. Bij BeleefBreda.nl weten we alles van Breda. We weten precies wat er in deze historische stad te doen is. We weten ook alles over het organiseren van een mooi bedrijfsuitje in Breda.

Jij onderzoekt wat iedereen leuk vindt en wij organiseren een mooi programma (met rustmomenten) die aan ieders wensen tegemoet komt. Kies je voor een bedrijfsuitje van www.BeleefBreda.nl, dan leer je elkaar én Breda beter kennen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Kijk op www.beleefbreda.nl voor een overzicht van wat er allemaal mogelijk is.

https://beleefbreda.nl/
Mundamarketing

Overijssel is een prachtige provincie. In de Hanzesteden gaan genieten van de rijke geschiedenis en lekker hip shoppen hand in hand. De provincie wemelt van de prachtige natuur, met wel 8 unieke Nationale Parken en landschappen: van moeras tot akker, van veen tot landbouwgebied. In Giethoorn, Venetië van het noorden, hoort een boottochtje er helemaal bij.  En natuurlijk mag je het kunstenaarsdorp Ootmarsum niet overslaan. Overijssel heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne break met het gezin, of een romantisch uitje met je geliefde.

Om je verblijf nog leuker te maken, raden we je aan om eens een Bed and Breakfast (B&B) in Overijssel te boeken. Zoals het oude koffiepakhuis in Deventer, de Brocante B&B in Boekelo of het oude doktershuuske in  Goor.

Waarom een Bed & Breakfast en geen hotel?

Waarom we je een B&B in Overijssel aanraden en geen hotel? Nou, aan de kwaliteit van de hotels in Overijssel ligt het niet. Die zijn er in alle soorten en maten en voldoen allemaal aan de hoogste eisen. Maar een B&B heeft een paar speciale eigenschappen die je verblijf net even wat leuker maken.

B&B’s zijn uniek

Wanneer je boekt bij een hotelketen, weet je vooraf precies wat je mag verwachten. Daar is absoluut iets voor te zeggen. Maar je mist ook de verrassing. Natuurlijk, er zijn boetiekhotels, die niet bij een keten horen. Maar als je een bijzondere accommodatie wilt, zit je toch al snel bij een B&B. Hotels kunnen niet uit de voeten met een kloostertuinhuisje, een oude molen of een woonboot. Maar als B&B zijn die locaties perfect.

B&B’s zijn persoonlijker

B&B’s zijn veelal familiebedrijven. Je hebt steeds direct te maken met de eigenaar, waardoor je verblijf veel persoonlijker is dan in een hotel waar elke keer een andere receptionist achter de balie staat. De gedreven ondernemer wil alles op alles zetten om je een fijne tijd te bezorgen en zorgt niet alleen voor het lekkerste ontbijt (vaak met specialiteiten uit de streek), maar kan je ook precies alle geheime pareltjes in de omgeving wijzen.

B&B’s zijn voordeliger

Tja, we blijven toch Nederlanders, hè. Het feit dat een B&B vaak ook een stuk goedkoper is dan een hotel is ook een factor van belang. Zo hou je net wat meer geld over om eens lekker van te shoppen, of voor een heerlijk lokaal streekgerecht.

Boek ook een Bed & Breakfast in Overijssel. Kijk op www.visitoost.nl voor een selectie van de beste B&B’s in onze provincie.

https://www.visitoost.nl