Mundamarketing

De exclusieve platen inkoop wordt steeds lastiger. Het is namelijk zo dat de populariteit van platen inkoop de afgelopen jaren is gestegen. Daardoor kan het lastiger zijn om de juiste plaat te vinden. Er is bij platen inkoop vaak veel vraag naar specifieke klassiekers. Hier moet u natuurlijk rekening mee houden. Het is verstandig om met meerdere verkopers in contact te staan zodat u niet afhankelijk bent van één leverancier. Daarnaast is het zo dat de platen inkoop veelal online plaats vindt tegenwoordig. U kunt hier ontzettend veel vinden en ook meerdere tegelijk kopen.

De lastige opties

Bij platen inkoop gaat het om de juiste prijs betalen voor een plaat zodat u deze met winst kunt doorverkopen. Sommige hebben een hogere waarde doordat er meer vraag naar is, bij andere stijgt de prijs doordat er maar enkele van gemaakt zijn. Het vereist dus kennis van de markt om succesvol te zijn bij de platen inkoop. Het is dan ook verstandig om eerst wat onderzoek te doen en om goed te onderhandelen. Het kan zijn dat u een specifieke plaat zoekt, dan kunt u naar een platenzaak gaan, maar u kunt ook veel online vinden.

Van uw verzameling afkomen

Indien u planten wilt verkopen voor een goede prijs moet u dus aan de andere kant van de platen inkoop zijn. U moet goed vindbaar zijn voor de inkopers. Dat is natuurlijk heel fijn voor hen. Zo hoeven zij minder moeite te doen. Doordat er meer vraag is, kunt u vergelijken wat mensen voor uw platen willen geven en daardoor een marktconforme prijs bepalen. Dat is natuurlijk fijn. Zo weet u zeker dat u niet te weinig krijgt. De platen inkoop verandert ieder jaar, nu is er veel vraag en dus een goede tijd om te verkopen.Mundamarketing
14 nov / 2019

Een DJ op jouw bruiloft!

Een trouw DJ is zonder ook maar enige twijfel natuurlijk dé droom van elke bruid en bruidegom om van de bruiloft een onvergetelijk feest te maken. De bruiloft staat natuurlijk op zichzelf al voor een fantastisch feest waar iedereen blij, gelukkig en happy is. Muziek die met kwaliteit wordt gedraaid is daar natuurlijk niet voor te missen. Het moment van trouwen is natuurlijk iets wat met een onvergetelijk feest moet worden gevierd. Daar hoort een mooie jurk, een mooi pak en een overheerlijk diner bij, maar een goed feest is natuurlijk ook onmisbaar. De dansvloer moet aan de bruid en de bruidegom besteed zijn, en de dansmoves moeten zonder twijfel worden vertoond. Dit kan natuurlijk uitermate goed met een speciale geschikte professionele trouw DJ. Dien je verzoeknummers in waarop jullie voor het eerst met elkaar dansten, waarop jullie eerste kus heeft plaatsgevonden en geniet van de kwalitatieve trouw DJ die er een onvergetelijke avond van zal gaan maken. De avond met het dansen en de muziek zal dé avond worden die je niet snel zult vergeten en waar je nog altijd aan zal denken door deze ontzettend professionele trouw DJ!

Draaien met kwaliteit

We kennen het allemaal wel; die ene vriend die er heilig van overtuigd is dat hij prima is met een plaatje en zonder zorgen een gezellige avond met muziek kan organiseren. Hij mag dan wel geen trouw DJ zijn, maar volgens hem komt het goed. Die kletspraatjes hoef je niet meer aan te horen met deze trouw DJ! De apparatuur is ontzettend professioneel, en de kwaliteit van het draaien gaat niet over een paar vriendelijke afspeellijstjes.

Ja, ik wil!

Naast het ja-woord van de partner voor de bruiloft kan ook jij ja zeggen tegen de trouw DJ! Boek nu eenvoudig online, of neem contact op via de telefoon of via de mail! En geniet van een onvergetelijke avond met DJ Senga!