Mundamarketing

Met welk audioproject of audiovisuele creatie je ook bezig bent, het huren van een geluidsstudio is altijd een aanrader voor het beste resultaat. Zelf apparatuur aanschaffen voor het opnemen van Audio is uiteraard een dure investering, zeker wanneer je met iets eenmaligs bezig bent. Ben je op zoek naar een geluidsstudio in Amsterdam voor jouw project? Bekijk dan eens de mogelijkheden van ParkStudio! Deze studio in het centrum van Amsterdam heeft al het materieel dat nodig is voor een professionele opname van jouw audio. Een commercial maken, een app ontwikkelen of een film opnemen, het kan allemaal met behulp van hun professionele apparatuur. Daarnaast zijn er in deze geluidsstudio in Amsterdam creatieve en ervaren sounddesigners en andere professionals werkzaam die jou helpen je project naar het hoogste niveau te tillen.

Een allround opname- en geluidsstudio

Maak gebruik van de kwalitatief hoogwaardige apparatuur en uitgebreide deskundigheid van ParkStudio, jouw ideale high-end opname- en geluidsstudio in Amsterdam. Hun specialisten staan voor je klaar om je te assisteren met de bediening van de apparatuur en zorgen ervoor dat je van alle nodige functionaliteiten gebruikmaakt. Zo ben je uiteindelijk ervan verzekerd dat het resultaat niet beter kon! Dit is uiteraard vooral handig wanneer je zelf niet zo veel ervaring hebt met geluidsapparatuur. In dit geval is het fijn om een specialist in de buurt te hebben die voor je klaarstaat met uitleg en op de juiste momenten hulp aanbiedt. De sounddesigners van deze geluidsstudio in Amsterdam zijn onder meer gespecialiseerd in tv- en radiocommercials, muziekcompositie, voice-over opnames, regie en podcasts. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos!

Neem contact op met de geluidsstudio voor de mogelijkheden

Laat je publiek versteld staan van jouw creatie en maak gebruik van de expertisen en apparatuur van ParkStudio! Kom langs bij deze geluidsstudio in hartje Amsterdam en bespreek je wensen en doelen voor jouw project. Uiteraard kan dit ook per mail of telefoon. Hun specialisten luisteren graag naar je verhaal en vertellen jou over alle opties die zij te bieden hebben.

https://parkstudio.com/nl/
Mundamarketing

3D animatie laten maken? Doen!

Een 3D animatie is een krachtige tool om complexe materie op een begrijpelijke en heldere manier over te brengen op jouw doelgroep. En hierin ben je enorm flexibel, want je kun dingen laten zien waar een normale camera nooit bij kan komen. Dit opent een reeks aan mogelijkheden. Denk aan het tot leven brengen van explosieschetsen, doorsnede van jouw product, weersimulaties… en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos! En hoe geef je jouw verhaal eigenlijk weer? Ga je voor een compleet surrealistische wereld of hou je het juist zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid? Of wil je liever een soort cartoonachtige stijl? Zoals je ziet is een 3D animatie maken echt een vak apart. Kies er daarom voor om een 3D animatie te laten maken door een gespecialiseerde partij, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Meer informatie? Lees dan snel verder.

Iedere 3D animatie is uniek

Een 3D animatie laten maken is áltijd maatwerk. Want ieder verhaal, ieder bedrijf en ieder product is uniek. En vraagt hierdoor om een andere aanpak. En dat weet ZoomWorks ook. Zij weten als geen ander wat voor wie werkt… én wat níet werkt. Door hun vele jaren ervaring kunnen ze jou hier goed in adviseren. En zorgen ze ervoor dat jouw 3D animatie naadloos aansluit op jouw wensen en huisstijl. Zodat jouw 3D animatie ook écht van jou is.

Een 3D animatie laten maken is áltijd maatwerk. Want ieder verhaal, ieder bedrijf en ieder product is uniek. En vraagt hierdoor om een andere aanpak. En dat weet ZoomWorks ook. Zij weten als geen ander wat voor wie werkt… én wat níet werkt. Door hun vele jaren ervaring kunnen ze jou hier goed in adviseren. En zorgen ze ervoor dat jouw 3D animatie naadloos aansluit op jouw wensen en huisstijl. Zodat jouw 3D animatie ook écht van jou is.

Hoelang duurt een 3D animatie laten maken?

Jij wilt graag weten hoelang het duurt om een 3D animatie te laten maken. Toch? Helaas bestaat hier geen universeel, eenduidig antwoord voor. Want zoals je eerder hebt gelezen is een 3D animatie laten maken altijd maatwerk. De doorlooptijd van een 3D animatie laten maken verschilt dan ook per project. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de doorlooptijd. Denk aan concept ontwikkeling, het creëren van een verhaallijn, de verschillende scenes ontwerpen, de objecten animeren… slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Maar de factor met de grootste invloed op de doorlooptijd is hoe snel ZoomWorks met jou kan schakelen. Hoe eerder zij feedback van jou ontvangen, hoe eerder zij weer verder kunnen. En vaak dus ook: hoe korter de doorlooptijd. Gemiddeld durven we te zeggen dat een 3D animatie laten maken een doorlooptijd van zo’n vier tot zes weken heeft.

Meer weten over een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks? Neem dan contact met ze op of neem dan eens een kijkje op hun website. Hier kun je hun portfolio bekijken om te zien welke 3D animaties zij al gemaakt hebben voor verschillende klanten.

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/