Munda Marketing
Image default
Marketing

Kartonnen koffiebekers en plastic bekers laten bedrukken door deze specialist

Voor het laten bedrukken van uw plastic bekers of kartonnen koffiebekers schakelt u Promocups in. Bedrukte bekers zorgen onder andere voor een betere herkenning van uw bedrijf of kunnen uw boodschap effectief overdragen. U kunt plastic bekers bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ideaal om uit te delen op evenementen of festivals om zo de juiste doelgroep te bereiken. Waar u uw plastic bekers of kartonnen koffiebekers ook mee wilt laten bedrukken, bij Promocups bent u verzekerd van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Voor elke drank en voor elke situatie vindt u hier de perfecte soort beker.

Diverse soorten bekers in het assortiment

Wanneer u op zoek bent naar geschikte plastic bekers om te laten bedrukken, vindt u in het assortiment ongetwijfeld het soort beker dat bij uw bedrijf, evenement of gelegenheid past. U vindt in het assortiment onder andere bekers geschikt voor alcoholische dranken, smoothie bekers en event cups. Event cups zijn herbruikbaar en zijn ideaal om in te zetten als aandenken voor uw bezoekers. Weet u wat u op uw plastic bekers wilt laten bedrukken maar heeft u moeite met het ontwerpen hiervan? Geen enkel probleem. De medewerkers van Promocups helpen u hier graag mee en voorzien u van een gratis ontwerp.

Voorbedrukte en onbedrukte kartonnen koffiebekers

Wilt u uw plastic bekers of kartonnen koffiebekers laten bedrukken of wilt u liever onbedrukte bekers? Bij Promocups bestelt u snel en eenvoudig verschillende soorten en formaten voorbedrukte of onbedrukte kartonnen koffiebekers. De standaard levertijd voor het bedrukte bekers is ongeveer 15 werkdagen maar kiest u voor voorbedrukte bekers, dan heeft u deze binnen 2 werkdagen in huis. En diverse voorbedrukte bekers die voor 12:00 uur besteld zijn, heeft u de volgende dag al in huis. Bij Promocups profiteert u van gratis verzending. Voor het laten bedrukken van uw kartonnen koffiebekers of plastic bekers, neemt u contact op met de medewerkers van Promocups. Naast het bedrukken van papieren en kartonnen koffiebekers, kunt u hier ook terecht voor diverse voorbedrukte verpakkingen.

Gerelateerde artikelen

Een animatie laten maken door een professioneel videobureau

Het beste bedrijf voor online marketing in Nijmegen

Start uw telemarketing met een actueel adressenbestand