Mundamarketing

DeSmstools software beschikt over een krachtige SMS Gateway API om zo de software te integreren in uw bestaande CRM, software of website. Dankzij deze integratie kan u berichten versturen of verzenden vanuit uw eigen software.

Deze integratie verloopt probleemloos dankzij de geavanceerde API calls die we aanbieden.  De integratie is eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van de gangbare programmeertalen zoals ASP, C++, C#, Java, PHP,..

Hoe kunt u de SMS gateway API concreet gebruiken?

·         SMS software integreren in uw eigen software om zo vanuit uw eigen software berichten te versturen en ontvangen.

·         SIM hosting integreren in uw eigen software om zo berichten te kunnen sturen en ontvangen.

·         Virtueel nummer integreren in uw eigen software om zo berichten te kunnen sturen en ontvangen.

SMS communicatie, alleen maar voordelen

Schrijf de SMS zeker niet af. Deze traditionele communicatiemethode groeit nog jaarlijks. Waarom?

·         Voordelig

Het is één van de goedkoopste communicatiemethodes. U betaalt enkel uw verbruik.

·         Laagdrempelig

Iedereen heeft een GSM en kan SMS berichten ontvangen.

·         Veilig

Wij dragen zorg voor uw data en die van uw cliënteel.

·         Persoonlijk

Verwerk namen, voornamen of andere persoonlijke elementen in uw SMS.

·         Direct

In 99% van de gevallen worden SMS’en meteen gelezen.

·         Meetbaar

U weet exact hoeveel personen uw bericht openen en op een eventuele link klikken.

·         Automatisch

Verstuur automatische SMS berichten met onze geavanceerde SMS Gateway API.

·         Dialoog

Ontvang antwoorden van ontvangers op verstuurde berichten.

·         Schaalbaar

Verstuur gepersonaliseerde SMS berichten naar grote groepen ontvangers in enkele klikken.

Verder is SMS communicatie perfect voor vele bedrijfstakken. Zo maken tal van scholen, winkels, ziekenhuizen, Elektrozaken, overheidsinstellingen, interimkantoren,.. lustig gebruik van SMS communicatie. Vaak variëren de doelen wel per industrie. Zo zijn er ondernemingen die SMS inzetten voor interne communicatie, werving, crisiscommunicatie, tweestaps verificatie, SMS marketing,..

SMS  is een must-have communicatiemiddel om kort op de bal te spelen. Bovendien betaal je voor de Smstools software geen licentiekosten maar enkel je verbruik.  Daarom is Smstools de perfecte tool om achter de hand te houden en doeltreffend te communiceren wanneer nodig.


Mundamarketing

Het internet biedt erg veel mogelijkheden. Veel bedrijven weten dit en behalen hierdoor meer succes. Echter zijn er ook nog erg veel bedrijven die hier nog erg op achter lopen en langzamerhand in beginnen te zien dat internet een bedrijf kan laten groeien. Om te groeien op het internet, kun je gebruik maken van een aantal opties. Online marketing bureaus en SEO specialisten kunnen je hier goed bij helpen.

Je bedrijf online laten groeien!

Om een bedrijf te laten groeien, is het van belang dat je je eerst verdiept in de mogelijkheden. Je wilt namelijk dat je site wordt gevonden en je daarnaast ook klanten genereert door je site. Om te groeien als website en als bedrijf zijnde, kun je gebruik maken van SEO, Ads en Social Media.

SEO optimalisatie

Wat vaak voorkomt is dat een bedrijf een prachtige website heeft, maar de content niet aansluit bij Google. Hierdoor worden ze bijna niet gevonden door potentiële klanten en lopen ze markt mis. Wanneer je een site hebt, is het van belang dat je de content op de site SEO Proof maakt. Hierdoor kom je hoger in Google te staan en zal het aantal bezoekers toenemen.

Social Media

Een ander methode om als bedrijf meer bezoekers te krijgen, is door gebruik te maken van Social Media. Sociale mediaplatformen trekken elk moment van de dag miljoenen bezoekers. Wanneer je het als bedrijf slim aanpakt, kun je een gedeelte van deze bezoekers omzetten tot klanten. 

Meer markt door Google Ads

Een erg vaak gebruikte methode om meer bezoekers naar een site te trekken, is door gebruik te maken van Google Ads. Je betaald Google dan om reclame te maken voor jouw site. Zo kom je bovenaan in Google te staan en heb je erg snel veel website bezoekers. Wanneer je samen wilt werken met Google is het wel van belang dat je de content interssant maakt voor bezoekers. Op die manier kun je bezoekers omzetten tot klanten en dat is precies wat je als bedrijf wilt. 

 

Mundamarketing

Ben jij geïnteresseerd in de streaming wereld? Zou jij het leuk vinden om muziek of video’s op het web uit te zenden? Of wil jij deze ontvangen van anderen om te bekijken en luisteren? Probeer dan de Icecast Streaming Server Per Luisteraar. Dit is een bepaalde server die het ontvangen en verzenden/uitzenden van audio- en videobestanden een stuk makkelijker maakt. Door deze server kun je diverse mensen over de wereld plezier geven door het aanbieden van jouw muziek- of videostreams uit te zenden. IDFNV is een bedrijf die gespecialiseerd is in het aanbieden van diverse soorten servers. Zo dus ook deze server. Elke stream die je uitzend wordt gegarandeerd uitgezonden in hoge kwaliteit en dat voor een erg scherpe prijs!

Voordelen

Door gebruik te maken van een Ice cast Streaming Server Per Luisteraar heb je een aantal grote voordelen ten opzichte van mensen die ervoor kiezen om deze niet te gebruiken. Zo is een voordeel dat je video- en audiobestanden kunt streamen in erg hoge kwaliteit. Zo heb je dus geen problemen meer met lage kwaliteit video’s. Een ander voordeel is dat je door gebruik te maken van deze server geen bestanden meer hoeft te downloaden voor je het kunt uitzenden.