Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

How to…. Dress up voor een date!

Wanneer jouw beste vriendin je vorige week een foto liet zien en een date voorstelde met die ene hunk, was je misschien wel zelfverzekerd, maar nu de klok over een uurtje half 9 slaat zakt de moed je toch wel in de schoenen. Je weet nog steeds niet of je nou met de auto of met de fiets zal gaan, en hoewel je al de hele week zeker bent van je outfit sta je nu natuurlijk twijfelend voor de spiegel… Hoe weet je nou eigenlijk of jouw outfit wel precies past bij de date? En hoe kom je het best voor de dag tijdens jullie date? Lees vooral even met ons mee ter inspiratie! 

 

Less is more

Geloof ons als we zeggen: jongens houden over het algemeen van minder. En daarbij, té is nooit goed! Zorg er dus voor dat je niet te veel sieraden draagt, niet te veel make-up en niet over the top gekleed bent. Een schoen met hak is leuk, maar hou de hak bescheiden. Een jurkje is mooi, maar draag deze dan niet te kort. Natuurlijk is het goed om je leuk op te tutten, maar zorg er dus voor dat het niet too much wordt.

 

Draag zelfverzekerdheid! 

Als je aan het beslissen bent wat je aan trekt tijdens een date, zal je snel iets kiezen waar je je extra mooi in voelt. Dat is goed, maar hou er wel rekening mee dat je je de hele avond comfortabel moet voelen in de kleding die je draagt. Wanneer je je comfortabel voelt, zal je je sneller zelfverzekerd voelen en dat straal je uit. Je zal je tijdens een date ook sneller op je gemak voelen als je bijvoorbeeld weet dat je een lekker geurtje op hebt of als je mooie lingerie draagt. 

 

Kleed je naar de activiteit

Bowlen met een rokje is misschien niet de verstandigste date, en een chic diner doe je waarschijnlijk liever niet in een spijkerbroek. Zoek van tevoren uit waar de date zal plaats vinden en doe onderzoek naar wat voor outfit er bij de gelegenheid zal passen. Wanneer jouw date je bijvoorbeeld meeneemt naar een restaurant in een bos, zijn hakken niet het beste schoeisel om daar te komen. 

 

https://www.lingerie-heaven.nl/