Munda Marketing
Image default
Kinderen

Hip, veilig en duurzaam kinderspeelgoed vind je bij deze nieuwe winkel

Vraag jij je wel eens af wat je kind binnenkrijgt als deze op een fopspeen zuigt of met je speelgoed speelt? Dan ben je niet de enige. Vandaag de dag komen er steeds meer verhalen naar boven over schadelijke stoffen in speelgoed en fopspenen, terwijl dat helemaal niet nodig is. Dit is ook iets wat de oprichters van Hip & Bio bezighoudt. Daarom bieden zij hip kinderspeelgoed aan waar jouw kleintjes altijd veilig mee kunnen spelen. Zelfs de kleurstoffen die gebruikt worden zijn natuurlijk. Dat geeft jou als ouder ook direct een gerust gevoel.

Natuurlijke alternatieven zijn overal

Schadelijke stoffen in spenen en hip kinderspeelgoed zijn al lang niet meer nodig. In Denemarken worden al 50 jaar fopspenen van 100% natuurrubber verkocht. De badspeeltjes in het assortiment van deze winkel zijn ook gemaakt van natuurlijke en ecologische materialen. Je kindje kan erop bijten als de tandjes doorkomen, want de kleurstoffen zijn eveneens natuurlijk. Daarbij weet je dat het speelgoed op een eerlijke manier gemaakt is en dat je het zonder schuldgevoel bij het afval kunt plaatsen. De badspeeltjes hebben zelfs geen gaatje, zodat het geen water kan opzuigen en zich binnenin geen schimmels kunnen vormen. Het resultaat is dus hip kinderspeelgoed, dat met enkele kleine aanpassingen volledig veilig is voor baby en peuter.

Andere milieuvriendelijke alternatieven

Hip & Bio is een winkel vol natuurvriendelijke alternatieven. Naast hip kinderspeelgoed en natuurlijke fopspenen, vind je er ook ecologische schoonmaakmiddelen, natuurlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke producten die bijvoorbeeld aluminiumfolie en huishoudfolie vervangen. Deze zijn allen zorgvuldig uitgekozen en aantoonbaar ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk. Met deze producten kun jij je huishouden ook op een veel natuurlijkere manier runnen en weet je dat je geen schadelijke stoffen het milieu inbrengt. Dat, samen met het hippe speelgoed en de fopspenen, is genoeg om iedereen gerust te stellen. Neem eens een kijkje!