Tournedos is perfect vlees wat kleur, structuur en vorm aangaat. Het is eenvoudig te bereiden en past bij een breed scala aan bijgerechten. Het vlees heeft van zichzelf namelijk geen uitgesproken smaak. U kunt het dan ook prima met een sausje eten. De klassieke peper- en champignonroomsaus zijn bijvoorbeeld erg lekker bij deze vleessoort. Uiteraard kunt u het ook zonder saus of met andere saus eten.

Een veelzijdig stuk vlees van een topslager

Tournedos is dus een ontzettend veelzijdig stuk vlees. Maar voor de lekkerste smaak is het natuurlijk wel van belang dat u vlees van goede kwaliteit koopt. Ook de versheid is van belang. Daarom bestelt u het vlees het best bij een slager. Hier hoeft u tegenwoordig niet eens de deur meer voor uit. Bij Beef & Steak kunt u uw vlees namelijk eenvoudig online bestellen. U selecteert in een paar simpele stappen het vlees dat u lekker vindt, plaatst dit in uw winkelmandje en rekent veilig online af. Vervolgens kiest u zelf de bezorgdatum. Bestelt u voor 16.15 uur? Dan kan het vlees desgewenst de volgende dag al geleverd worden. U hoeft dus nooit lang op uw tournedos en ander vlees te wachten.

Een ruim aanbod aan rundvlees

Naast tournedos vindt u nog diverse andere rundvleessoorten in het uitgebreide aanbod van Beef & Steak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk malse biefstuk? Of kies eens voor iets anders en bestel bavette! Ook burgers, rib eye, entrecote en gehakt behoren tot het ruime aanbod aan rundvlees van deze online slager. En uiteraard vindt u er ook andere vleessoorten terug. Denk daarbij bijvoorbeeld aan varkensvlees en gevogelte, maar ook aan lamsvlees en wild. U vindt hier al uw favoriete vlees in één webshop.

Neem contact op met de experts voor advies

Twijfelt u tussen twee vleessoorten? Of kunt u wel wat tips gebruiken voor de bereiding van het vlees? Neem dan gerust contact op met de experts van Beef & Steak. Zij beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van advies. Uiteraard kunt u het vlees van uw keuze ook gewoon online bestellen.

https://beefensteak.nl/
Mundamarketing

Ben je op zoek naar de beste catering van Amsterdam? Zoek dan niet langer want die heeft u zojuist gevonden! Als u dan ook de beste aanbieder wilt zoekt u niet verder. Want wij zijn de beste in de regio! Ben je dan ook op zoek naar een catering die een heel ruim aanbod gerechten, hapjes en lekkernijen heeft in de stad; wacht en zoek dan niet langer! Want onze service heeft niet alleen de lekkerste gerechten en versnaperingen maar heeft tevens ook het meest uitgebreide aanbod van heel Nederland! Wacht dan ook niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers in de regio en laat je verwennen door onze heerlijke gerechten, goddelijke desserts en smakelijke drankjes en hapjes! Neem contact met ons op! Neem contact op met de beste catering van Amsterdam! 

Het maakt niet uit waar u woont; wij verzorgen voor u de meest geweldige gerechten!

Natuurlijk verzorgen wij niet alleen de heerlijke gerechten, hapjes, versnaperingen en drankjes in Nederland. Zo werkt onze catering door heel Nederland, maar ook Duitsland en België. Waar je dan ook in een van deze drie landen woont; wij helpen jou verder! En verzorgen voor jou het aller lekkerste eten ter wereld! En natuurlijk de meest stijlvolle dranken die perfect samengaan met de smakelijke gerechten en desserts! Wacht dan ook niet langer en neem contact op met onze service in de stad om al uw wensen en eisen met ons te bespreken! Want; het aller lekkerste eten en de beste dranken – die krijg je bij ons! Natuurlijk verzorgen wij voor u ook graag verdere service op het gebied van voeding en drank. Zo kunt u bij ons ook de bediening en decoratie bijboeken!