21 mrt / 2017

Een Iphone kopen?

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Smartphones worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Desondanks vinden veel personen voorkomende producten eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Waarom refurbished?

Passende bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw smartphone refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Een Refurbished device is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een propere oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van kersverse Apple telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished smartphones kiest:

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished slimme telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Batterij – Alle Refurbished Iphone 6s beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan kracht. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accumulator is verwijderd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een ideaal werkende batterij beschikt.

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en natuurlijkerwijs in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn gebruikte producten die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De deskundige vervangt de minder of niet werkzaam aspecten voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op mankementen.