Munda Marketing
Image default
Aanbiedingen

Een bijzonder geschenk om op te eten

Ken je een echte zoetekauw die weleens een lekkere verrassing verdient? Dan is een cadeau van Taart in Pot een uitstekend idee. Dit is een bedrijf dat unieke en heerlijke verrassingen maakt. Zij maken namelijk taartjes in weckpotten. Met deze techniek blijven taartjes tot wel drie maanden houdbaar en vers, zonder dat deze gekoeld hoeven te worden. Naast dat het een praktisch en bijzonder geschenk is, is het ook nog eens een ontzettend lekker cadeau: de taartjes worden vers gebakken in verschillende thema’s en smaken.

Verras iemand met een heerlijke lekkernij

Bij Taart in Pot bestel je allerlei soorten taartjes. Is de ontvanger gek op chocolade, fruittaartjes of citroentaartjes? Je kiest uit het ruime assortiment verschillende soorten smaken, zodat er voor ieder wat wils wel te vinden is. Wil je juist een taartje in thema bestellen, zoals een bruiloftstaartje, kersttaartje of beterschapstaartje? Ook dat is mogelijk bij dit bedrijf. Je kiest jouw gewenste taartje uit en schrijft, als je dit wil, een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Vervolgens wordt het taartje vers gebakken, vacuüm gesloten en mooi verpakt met de benodigde decoratieartikelen. De ontvanger hoeft daarom na de bezorging enkel nog het bijzonder geschenk te decoreren, en vooral, te genieten!

Geniet snel van jouw taart in pot!

Wil je een bijzonder én lekker geschenk geven aan een vriend, vriendin, collega of familielid? Bekijk dan het assortiment van Taart in Pot en bestel jouw thema- of boodschaptaartje online. Het bedrijf gaat vervolgens snel aan de slag met het bakken van jouw bestelling en zorgt ervoor dat deze binnen een tot twee dagen geleverd wordt. Het is tevens mogelijk om jouw bestelling op de locatie in Amsterdam op te halen. Wil je een grote bestelling plaatsen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of heb je speciale wensen voor je taartje? Dan neem je contact op met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij helpen je graag een unieke verrassing te realiseren.

https://taartinpot.nl/