Munda Marketing
Image default
Rechten

Brief aan Jaap van Dissel

Stichting Corona Onderzoek heeft een sommatiebrief geschreven aan Jaap van Dissel als directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding, een onderdeel van het RIVM. Deze brief is gestuurd omdat er steeds meer ondernemers het niet eens zijn met de uitvoering van het coronabeleid. In de brief aan Jaap van Dissel wordt er ingegaan op de onbetrouwbaarheid van de PCR- testmethode. Hier wordt namelijk mede door het onderzoek van Stichting Corona Onderzoek twijfels bij gesteld. Jaap van Dissel heeft niet gereageerd op deze brief en moet daarom getuigen in de rechtbank over de betrouwbaarheid van de PCR- methode.

 

Stichting Corona Onderzoek

Stichting Corona Onderzoek is een stichting opgericht door een advocatenkantoor dat mede door haar eigen afhankelijke en betrouwbare onderzoek vraagtekens heeft bij de huidige coronamaatregelen door de overheid. Door middel van hun onderzoek zijn de erachter gekomen dat het huidige testbeleid niet betrouwbaar is en dat het niet realistisch is dat die PCR-testen de basis  vormen van de coronamaatregelen. In de brief aan Jaap van Dissel staan dan ook verschillende argumenten waarom dat de huidige manier van testen niet betrouwbaar is. Zo werden PCR-testen al ingezet voordat er onderzoek werd gedaan naar COVID-19 en is de PCR-test later nog aangepast. De aanpassing zorgde voor een vertekend beeld in het aantal positieve testresultaten.

 

Kort geding coronamaatregelen

Door de verschillende onderzoeken van Stichting Corona Onderzoek zijn er steeds meer twijfels ontstaan bij de huidige aanpak van de overheid. De vraag of het nodig is om zo lang vrijheden af te nemen en zo een gehele samenleving stil te leggen staat centraal. Voornamelijk omdat er maar een kleine groep mensen beschermd hoeft te worden. Er ontstaat dan ook een steeds grotere verdeeldheid in Nederland. Middels een kort geding wil Stichting Corona Onderzoek dat er met een juridische blik wordt gekeken naar de maatregelen en hoopt zo antwoorden te krijgen op een aantal kritische vragen.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/dagvaarding-jaap-van-dissel/