Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd jezelf en je bedrijf een spiegel voor te houden. Even gewoon eerlijk zijn en eens goed kijken naar de dingen zoals ze dag in dag uit gaan. Bepaalde dingen en processen lijken vanzelfsprekend te gaan zoals ze gaan. Echter is het zo dat de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat veel fabrieken met de handen in het haar zitten. Er wordt minder of niets meer geleverd door de leverancier en de klanten nemen minder of niets af. Dit alles zorgt ervoor dat er veel minder kan of moet worden geproduceerd. Dit is dan ook het moment om het hoofd koel te houden en eens te kijken naar de dagelijkse processen die plaatsvinden in de fabriek. Het kan zijn dat het beter is om het personeelsbestand te verkleinen of om bepaalt werk zoals Autonoom onderhoud uit te besteden. Dit zorgt ervoor dat je geld bespaart en nog steeds de kwaliteit kunt leveren na de coronacrisis die er ook voor de crisis werd geleverd. Bijkomend voordeel is dat je een samenwerking aangaat met bedrijven die jaren ervaringen hebben in dingen die zij doen. Je fabriek gaat er misschien zelfs wel op voor uit vergeleken met vroeger. Vroeger was niet altijd alles beter.

Terug op het oude niveau

Het is belangrijk dat je wanneer de fabriek straks na de coronacrisis weer haar oude productieniveau behaald rekening wordt gehouden met een aantal punten.

Houdt de bezettingsgraad onder de 85% om zo de processen ideaal te laten verlopen en eventuele tegenvallers zoals: stroomuitval, ziekte, leveringsproblemen en andere onverwachte problemen op te vangen. Wanneer er namelijk wordt gewerkt met een hoger bezettingsgraad is het moeilijker om het te handhaven. Het kost namelijk minimaal tien dagen om na een uitval terug te komen op een bezettingsgraad van 90%.

Daarnaast is het belangrijk om je niet blind te staren op voorcalculaties. De voorcalculaties worden vooraf gemaakt en kunnen niet 100% voorspelen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Er zullen namelijk meevallers en tegenvallers zijn die vooraf niet uitgewerkt konden worden. Met name de tegenvallers zorgen ervoor dat er problemen ontstaan. Het management verwacht dat er productieaantallen worden behaald op basis van deze voorcalculaties die achteraf in de praktijk niet haalbaar zijn. Ga dus niet blind uit van de voorcalculaties.

https://ezfactory.nl/autonoom-onderhoud/

Zeg je iemand dat je nooit van crypto hebt gehoord, verteld deze persoon je waarschijnlijk dat je onder een steen hebt geleefd. Steeds meer mensen vallen voor charme van de grootste munt, Bitcoin. Zoals in 2017 wel duidelijk werd zijn er genoeg mensen bereid om een groot deel van hun vermogen op het spel te zetten om zo (hopelijk) winst te maken. Dit proces klinkt erg moeilijk, maar dat valt eigenlijk best mee. Iedereen kan op elk moment beginnen met het investeren in crypto, ongeacht je kennis en ervaring. Wil je Bitcoin kopen? Lees dan verder als jij wilt weten hoe je vandaag nog kunt beginnen met het handelen in crypto.

 

Wat is een broker

Vraag jezelf eens af welk deel van je vermogen je eventueel zou willen investeren. Je dient dit geld dan om te wisselen in Bitcoin, en dat klinkt makkelijker dan het is. Op het moment dat je dit doet kun je geen pure crypto exchanges meer doen. Je kunt dan alleen nog andere cryptovaluta uitwisselen. Nu alle theorie achter de rug is wil je natuurlijk weten waar je Bitcoin kunt gaan kopen. Dit doe je bij een online crypto broker. Een broker is als het ware een tussenpersoon die jou met de aandelenbeurs verbindt. In Nederland heb je verschillende brokers. Een aantal bekende Nederlandse brokers zijn DeGiro en Bitvavo. Het mooie aan deze brokers is dat zij weinig transactiekosten rekenen voor. Bitvavo heeft nu zelfs een mooie aanbieding. Koop je via Bitvavo voor meer dan 1000 euro aan Bitcoin of andere cryptovaluta betaal je hier helemaal geen transactiekosten. Ideaal om te beginnen dus.

 

Hoe meld je je aan

Volg deze stappen als je een account wilt aanmaken bij een broker. Laten we Bitvavo als voorbeeld gebruiken. Over het algemeen werkt dit bij elke broker hetzelfde.

  1. Vul je gegevens in op de aanmeldpagina.
  2. Verifieer je emailadres.
  3. Vul je persoonsgegevens in.
  4. Verifieer je identiteit.
  5. Stort een bedrag op je account via een van de betaalmethode.
  6. Verifieer je telefoonnummer.
  7. 2FA instellen.  

 

 

https://www.bitcoinkoers.org/index.php/bitcoin-kopen
Mundamarketing

Met de grote taatsdeur geef jij je interieur een enorme boost! Ga jij ook voor die nieuwe industriële look die nu weer helemaal terug komt? Of hou jij liever jouw inrichting, maar wil je daar een tof element aan toevoegen? De taatsdeur is voor alle soorten en maten van inrichtingen geschikt en heeft een toevoeging aan iedere ruimte. Het is natuurlijk wel een kwestie van smaak, maar zodra je ziet wat alle mogelijkheden zijn met betrekking toto het plaatsen van een taatsdeur ben je waarschijnlijk niet meer tegen  te houden om er ook een te  gaan bestellen. De taatsdeur is een deur die draait om de verticale as, maar je kunt dit helemaal zelf bepalen hoe je dat ingesteld wil hebben.

 

Plaatsen van de deur

Het plaatsen van de taatsdeur gebeurt op een speciale manier. Inde grond en in het plafond wordt er een schroef gemaakt en daar wordt de taatsdeur dan vervolgens ingehangen. Op deze manier wordt er een mechanisme aangelegd, waardoor de taatsdeur te draaien is. Je kunt het laten installeren als een draaideur, zodat de deur 360 graden om de eigen as kan draaien, maar wil je dit lieer niet of heb je hier geen ruimte voor kan je ook kiezen voor een kleinere draaicirkel.

 

Een deur van staal

Het is een stalen deur en daarom moet je goed kijken waar de mogelijkheden van de taatsdeur met betrekking toto je interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stalen deur wanneer je een industriële inrichting hebt, maar ook met een landelijke deur is dit materiaal goed in te passen Wanneer je een antiek interieur hebt denk je misschien niet direct aan staal, maar ook in dat soort interieurs is dit  goed te passen. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een andere handgreep. Ook een ander soort glas kan je kiezen om zo te  bepalen of je wil dat dit geheel transparant is.


Het ondersteunen van industriële medewerkers is het speerpunt van EZ Factory. Zij gebruiken moderne, digitale handvaten fabrieksmedewerkers te ondersteunen. Het verwerven van inzicht in werkprocessen is waar zij zich voornamelijk op richten. Bij EZ Factory zijn wij ervan overtuigd dat zo’n app voornamelijk voor de medewerkers, oftewel de operators, moet zijn.

Managers hoog in het vaandel

 EZ Factory richt zich voornamelijk op wat managers van een team en CEO’s van bedrijven met hun apps kunnen doen. Het analyseren van ploegendiensten is dus vooral gericht op het verkrijgen van inzicht in de productiviteit van de medewerkers in de app. Ditzelfde geldt voor de gegevens omtrent proces data. Tot slot bieden de apps van  EZ Factory de mogelijkheid om teams te mobiliseren. Er zitten elementen in de apps van EZ Factory die ervoor zorgen dat operators makkelijk hun werk kunnen doen. 

Verschil tussen EZ Factory en concurrenten

EZ Factory vindt het belangrijk om te weten wat er op de werkvloer gebeurt en hoe wij hierop in kunnen spelen. Samen met onze operators hebben wij daarom apps ontwikkeld die de productie verbeteren én vereenvoudigen. Dit maakt de producten die wij maken uniek. Om uw klanten te kunnen garanderen dat hun producten van topkwaliteit zijn, is het belangrijk om de basisconditie van uw product-omgeving continu te handhaven. Onze EZ-GO app creëert visuele en digitale kerntaken en maak mobiele inspectie gemakkelijk op kritische plekken. Vanwege onze samenwerkingen met operators die echt op de werkvloer staan, weten wij precies waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Hierdoor halen uw operators het meeste uit hun tijd, werk en onze applicatie.

EZ Factory wil u voorzien van intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps. Het is niet meer nodig om mappen vol visual work instructions, checklijsten, onderhoudstaken en digital audits in huis te hebben. Vrijwel alle papieren formulieren in uw werkomgeving kunnen door de EZ-GO app vervangen worden. U creëert hiermee niet alleen een meer hygiënische en veiligere werkomgeving, maar u werkt ook aan het verlichten van de werkzaamheden van de operators op de werkvloer. Dit resulteert uiteindelijk in een papierloze fabriek. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. Meteen een Demo aanvragen? Ook dat kan! 

 

https://ezfactory.nl/visual-work-instructions/
Mundamarketing

Wilt u uw vordering verkopen aan een particulier? Op deze website kunt u informatie vinden over het vordering verkopen aan een particulier, omdat dit voor veel mensen geen duidelijk onderwerp en hier geen kennis van hebben. Heeft het bedrijf die deze diensten voor u aanbied onder elk kopje dat op de website staat een stuk uitgebreide informatie onder het bepaalde onderwerp gezet, hiermee hopen ze het duidelijker te maken voor de bezoekers van de website en ze zo zonder ze gesproken te hebben ze toch wat informatie geven over bijvoorbeeld een vordering verkopen aan een particulier en zo mensen toch inzicht te geven in wat ze nou daadwerkelijk voor u kunnen betekenen. U kunt ook een korte video op de webpagina bekijken en hier wordt dan ook een korte uitleg gegeven over het bepaalde onderwerp, u kunt ook uw naam, mailadres, telefoon en bericht achterlaten op de website, hier zullen ze dan zo snel mogelijk proberen op te reageren en u zo verder informatie te geven over wat ze voor u kunnen betekenen en wat de diensten die ze aanbieden nou eigenlijk inhouden, dus bijvoorbeeld de voordelen noemen van een vordering verkopen aan een particulier.

 

Meer informatie over een vordering verkopen aan een particulier

 

Deze onderneming die een vordering verkopen aan een particulier aanbied heet u altijd welkom, u kunt altijd contact met ze opnemen op het moment dat ze geopend zijn. De openingstijden staan dan ook op de website dus u kunt zo bekijken op welke momenten u het best contact met ze kan opnemen. Als u liever direct in contact komt en niet wilt wachten op een mail, dan kunt u het beste telefonisch contact met ze opnemen en hier word u dan geholpen door een personeelslid en die zal u vragen beantwoorden en het eventueel meegeven van advies over bijvoorbeeld een vordering verkopen aan een particulier.