24 feb / 2021

Grofvuil scheiden

Hoe biedt je grofvuil aan?

Als je grofvuil zomaar op straat zet, kan dit schadelijk zijn voor mens en milieu. Ook kan de gemeente je een boete geven als jij je niet aan de regels houdt. Ben daarom altijd bewust van de officiële regels en de eventuele uitzonderingen per gemeente. Je mag het grofvuil niet zomaar aan straat zetten, iemand dient thuis te zijn als het opgehaald wordt. Daarnaast moet het grofvuil ook aanwezig zijn op de begane grond, echter wanneer het grofvuil op eigen terrein en zichtbaar buiten kunt aanbieden, dan hoeft u niet thuis te blijven. Voordat je het grofvuil kunt laten ophalen dient er van tevoren een afspraak gemaakt te worden met de betrekkende gemeente.

 

Betekenis van grofvuil

Veel mensen halen de betekenis van grofvuil en bouwafval door elkaar. Grofvuil bestaat normaal uit meubels, grote apparaten en sanitair. Bouwafval dient apart weggebracht te worden of opgehaald worden in een container die bedoeld is voor bouwafval. Hiervoor zijn er aparte regels opgesteld. Maar informeer je eerst goed op de website van je eigen gemeente. Hierdoor zullen de regels al wat duidelijker worden met betrekking tot het wegbrengen van grofvuil.

 

Huren van een container

Als je niet wijzer komt uit de informatie die jouw gemeente je geeft, dan kun je nog altijd een container huren. Op verschillende websites staan deze containers onderverdeeld in subcategorieën.

Bij container huren Zoetermeer kun je snel zien welke container jij precies nodig hebt. Bijvoorbeeld een puincontainer, bouwafval container, houtafval container, grofvuil container, groenafval container of een grond container. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende grote containers en hoef je zelf niet het afval weg te brengen naar een afvalbrengstation. 

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-zoetermeer/
Mundamarketing

Wanneer je een product wilt verkopen is het belangrijk dat je de costumer journey van jouw potentiële klant zo goed mogelijk weet in te richten. Je moet zorgen dat jouw doelgroep exact weet wat ze te wachten staat en zo maak je het aankoopproces een stuk sneller en makkelijker. Wil je dat jouw online transacties en interacties een stuk soepeler verlopen? Dat kan tegenwoordig bijvoorbeeld met een product configurator. Een product configurator is een applicatie, die je kan toevoegen op jouw webshop, waarmee een eindgebruiker zelf zijn eigen product samen kan stellen. Op deze manier kan iedereen het product wat hij of zij op oog heeft helemaal samenstellen en ziet deze persoon ook direct te kosten van dit product. Hiernaast zijn er zelfs modern product configurators waarin je zelfs je eigen teksten kan toevoegen.

De voordelen

Veel mensen zullen niet direct het nut van zo’n product configurator inzien. Echter heeft zo’n applicatie enorm veel handige voordelen en kan het van grote waarde zijn voor jouw website. Een product configurator kan er namelijk voor zorgen dat de eindgebruiker een perfecte preview heeft van hoe het eindproduct eruit zalkomen te zien. Is het product niet helemaal naar wens? Dan kan dit nog eenvoudig worden aangepast, aangezien het product nog niet is gemaakt. Dit vergroot de kans dat het eindproduct slaagt dus enorm veel.

Naast dit kan zo’n product configurator ook voor een bepaalde binding zorgen met jouw klant. Consumenten houden er namelijk van om zelf dingen samen te kunnen stellen en een product volledig te maken naar hun wensen. Ook hebben ze direct een goede indicatie van het eindproduct zal kosten. Er zijn dus geen extra werknemers nodig die voor ieder individu een nieuwe offerte hoeven samen te stellen.

Een product configurator laten maken

Het maken van een product configurator is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende webdevelopers die met het gebruik van java script een product configurator voor jou kunnen maken. Deze applicatie kunnen ze vervolgens eenvoudig in jouw website implementeren. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.orange-juice.nl en kom erachter wat zo’n product configurator voor jouw bedrijf kan betekenen.

Een eigenhuis is echt iets moois. Het zorgt er namelijk voor dat je op eigen benen kan staan. Je bent niet afhankelijk van een huurbaas wanneer je een muur wilt slopen op schilderen. Je kunt het allemaal zelf bepalen. Het is echt jouw eigen feestje. Dus wanneer je de middelen hebt om dit voor elkaar te krijgen dan moet je dit ook doen.

Wees gul voor jezelf

Wil je een nieuwe kijken en heb je er het geld voor wacht dan niet. Een keuken is namelijk een onderdeel van het huis waar men meerdere keren per dag staat. Een investering hierin kan dus niet echt kwaad. Je zult er immers meerdere keren per dag profijt van hebben. Dus twijfels over de aankoop van een vaatwasser zijn dan ook overbodig. Een vaatwasser brengt namelijk heel veel tijdwinst met zich mee. Daarnaast natuurlijk ook plaats op het aanrecht na het eten. Dus huiver niet en wees gul voor jezelf en natuurlijk voor de anderen in huis.

Genieten in de achtertuin

Naast de keuken kunnen we ook kijken naar de achtertuin. Hier kan ook in worden geïnvesteerd. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een veranda op maat samen te stellen. Door een veranda op maat kun je zowel in de zomer als de winter redelijk beschut buiten zitten. Daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van de buitenlucht. Dit is ook iets wat heel erg gezond is. Een ander onderdeel van de tuin kan een zwembad zijn. Dit is niet alleen leuk voor de kinderen maar ook natuurlijk voor jou. Even lekker genieten na een lange dag werken. Even afkoelen in het water.

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/
Mundamarketing

In de afgelopen paar jaar hebben 45 kilometer auto’s zich sterk ontwikkeld. Ze zijn een gedeugde concurrent voor bekende autofabrikanten en dit komt omdat ze betrouwbaar en uniek zijn. Ook hebben ze zo hun eigen specialiteiten. Jij vraagt je zelf waarschijnlijk af: waarom zo’n auto kopen? Het rijden van een brommobiel (zoals ze eigenlijk heten) is op meerdere manieren voordelig. Benieuwd naar wat de belangrijkste voordelen zijn, lees dan verder! Hier wordt uitgelegd waarom rijden in een brommobiel niet komisch is maar juist heel slim kan zijn.

 

Voordelen tegenover reguliere auto’s

Luister, als je houdt van stoere, sportieve sportauto’s, dan is de 45 kilometer auto niet voor jou geschikt. Wil jij gewoon van A naar B en maakt het je niet uit hoe je auto eruit ziet of hoe snel deze is, dan is dit type auto wellicht iets voor jou. Het grootste nadeel is wel dat je gedwongen bent om ‘maar’ 45 te rijden. Maar is dit wel zo erg? Denk er maar eens over na. Woon je in de stad of in een dorp en hoef je daar eigenlijk niet uit, waarom zou je dan meer vermogen nodig hebben? Niet alleen dat, maar omdat je topsnelheid dus zo beperkt is kun je nooit een boete krijgen voor te hard rijden! Het volgende voordeel is het kostenplaatje. Wanneer je een nieuwe auto koopt, dan ben je minimaal 10.000 tot 15.000 euro kwijt. En dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse lasten gehad. Nieuwe 45km auto kopen? Dan hoef je maar te rekenen op een aanschaf prijs die minder dan 5.000 euro bedraagt.

 

Tweedehands

Heb jij een beperkt budget of vind je de nieuwprijs van zo’n brommobiel nog steeds te duur, dan kun je overwegen om er een tweedehands te kopen. Doe je dit, dan betaal je een stuk minder dan wanneer je de auto nieuw zou kopen. Kies voor een 45 kilometer auto op elektriciteit, gas of benzine. Voor de elektrische variant geld dat deze ongeveer 20 tot 30 cent per keer kost om op te laden.

Je eigen bedrijf hebben kan enorm fijn zijn omdat je met niemand hoeft rekening te houden. Hierdoor, ben je vrij om je eigen weg te kiezen voor het bedrijf en kun je dus zelf ook bepalen wat voor maatregelen er dienen genomen te worden. In deze blog gaan we hier wat meer over vertellen.

Voordelen als zzp’er

Als zelfstandige zonder personeel hoef je met niemand (behalve je klanten) rekening te houden. Je kunt dus zelf kiezen wat het bedrijf gaat doen, zelf bepalen welke taken je per dag uitvoert en hebt volledige controle over de financiën van het bedrijf. Verder zul je ook veel minder kosten hebben omdat je geen rekening hoeft te houden met loonkosten, werknemers verzekeringen of andere kosten. Dit is natuurlijk zeer voordelig voor jou als ondernemer.

Waar moet je op letten?

Wat belangrijk is als ZZP’er is om je eigen administratie op orde te hebben en dit tijdig aan de belasting door te geven. Je kunt dit doen door een excel sheet bij te houden en deze aan het einde van het jaar te registreren, maar je kunt er ook voor kiezen om dit op een andere manier te doen. Je kunt gebruik maken van een urenregistratie programma om zo je gewerktte uren te berekenen.

Je eigen uren berekenen

uren berekenen kan lastig zijn. Vooral als je heel veel uren als ZZP’er hebt gewerkt en deze op het einde van het jaar moet verantwoorden aan de belasting. Daarom is het aan te raden om dit niet te doen via een excelsheet, maar in plaats daarvan gebruik te maken van een speciaal programma die dit allemaal voor je bij houdt.

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen

Bij het openen van uw nieuwe winkel hoort natuurlijk ook het gebruik van feestelijke materialen om deze gelegenheid nog wat meer op te laten vallen. Het gebruik van een juist soort promotiemateriaal kan de attentiewaarde op uw website enorm vergroten. Wanneer u de kartonnen materialen langer wilt gebruiken is het aan te raden om de bedrukking aan te sluiten op de langetermijnvisie van de onderneming. Met een winkelboogkarton kunt u nog meer aandacht vragen voor uw winkel. 

Wat is een winkelboogkarton?

Dit promotie materiaal is de afgelopen jaren enorm populair geworden en heeft ervoor gezorgd dat feestelijke openingen van winkels nog feestelijker werden. Een arcade boog is groot, opvallend en vooral aantrekkelijk voor uw klanten om op af te stappen. Sommige van deze winkelboogkartonnen kunt u al van een ruime afstand zien en vallen daardoor extra goed op onder het winkelende publiek. De bogen kunnen zo groot worden gemaakt als u zelf wilt en zijn erg goed aan te passen op uw wensen of behoeften.

Mogelijkheden met een arcade boog

Een andere naam voor een winkelboog karton is arcade boog. Je ziet deze bogen heel vaak bij grote evenementen zoals sportwedstrijden, opening van nieuwe grote winkels of andere gelegenheden. Dat is niet voor niks de bogen worden massaal ingezet omdat ze erg goed aan te passen zijn en er daardoor enorm veel mogelijkheden bestaan waar je uit kan kiezen. Zo kun je de hele boog inrichten met je logo of huisstijl , maar zou je er ook voor kunnen kiezen om enkele merken die je verkoopt op je arcade boog te zetten. Het belangrijkste bij deze vorm van promotie is echter dat het aantrekkelijk uitziet, professioneel uitziet en de kwaliteit hoog is. Het is daarom ten zeerste aan te raden om deze soort promotie te laten opmaken door een professioneel en gespecialiseerde drukker. Zo bent u er zeker van dat er geen fouten worden gedrukt en weet u dat u het beste resultaat zult krijgen.

https://endlessbranding.com/winkel-boog-karton/
Mundamarketing

Wanneer je veel tijd en geld steekt in het maken van een website dan wil je natuurlijk dat zo veel mensen deze website zien. Je website komt helaas niet automatisch op de eerste pagina van google te staan. Hiervoor moet je aan zoekmachine optimalisatie doen. In het Engels wordt dit ook wel SEO genoemd ofwel search engine optimalisation. SEO kan cruciaal zijn voor je campagne. Door een goede optimalisatie zorg je er namelijk voor dat jouw website wel bovenaan in google staat. Google rankt pagina’s namelijk op basis van de content die erop staat. Google vindt het daarom belangrijk dat de content die erop staat van hoge kwaliteit is. Dit kun je bereiken met on-page SEO en off-page SEO.

Wat is on-page SEO

Bij on page SEO is het verbeteren van de SEO op je eigen pagina. Dit kan doormiddel een aantal dingen. Een voorbeeld hiervan zijn title tags optimalisatie.  De titel is heel belangrijk voor SEO. De titel moet daarom kort maar beschrijvend genoeg naar de bezoeker zijn over wat er op de pagina staat. De titel wordt door Google geïndexeerd en is daarom heel belangrijk. Als 2e is de meta description heel belangrijk. De meta description kan ervoor zorgen dat meer mensen je pagina bezoeken. Ook is de pagina snelheid belangrijk en je keywords. Dit zorgt allemaal voor een goede on-page SEO ranking.

Wat is off-page SEO

Off-page SEO richt zich op het vergroten van de autoriteit van de website doormiddel het verkrijgen van links op andere websites. Wanneer websites met een hoge autoriteit jouw content delen dan zorgt dat ervoor dat de autoriteit op jouw website ook omhoog gaat. Dit wordt ook wel linkbuilding genoemd en zorgt voor een betere ranking in Google.

https://web-wings.nl/verschil-on-page-off-page-seo/

Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd jezelf en je bedrijf een spiegel voor te houden. Even gewoon eerlijk zijn en eens goed kijken naar de dingen zoals ze dag in dag uit gaan. Bepaalde dingen en processen lijken vanzelfsprekend te gaan zoals ze gaan. Echter is het zo dat de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat veel fabrieken met de handen in het haar zitten. Er wordt minder of niets meer geleverd door de leverancier en de klanten nemen minder of niets af. Dit alles zorgt ervoor dat er veel minder kan of moet worden geproduceerd. Dit is dan ook het moment om het hoofd koel te houden en eens te kijken naar de dagelijkse processen die plaatsvinden in de fabriek. Het kan zijn dat het beter is om het personeelsbestand te verkleinen of om bepaalt werk zoals Autonoom onderhoud uit te besteden. Dit zorgt ervoor dat je geld bespaart en nog steeds de kwaliteit kunt leveren na de coronacrisis die er ook voor de crisis werd geleverd. Bijkomend voordeel is dat je een samenwerking aangaat met bedrijven die jaren ervaringen hebben in dingen die zij doen. Je fabriek gaat er misschien zelfs wel op voor uit vergeleken met vroeger. Vroeger was niet altijd alles beter.

Terug op het oude niveau

Het is belangrijk dat je wanneer de fabriek straks na de coronacrisis weer haar oude productieniveau behaald rekening wordt gehouden met een aantal punten.

Houdt de bezettingsgraad onder de 85% om zo de processen ideaal te laten verlopen en eventuele tegenvallers zoals: stroomuitval, ziekte, leveringsproblemen en andere onverwachte problemen op te vangen. Wanneer er namelijk wordt gewerkt met een hoger bezettingsgraad is het moeilijker om het te handhaven. Het kost namelijk minimaal tien dagen om na een uitval terug te komen op een bezettingsgraad van 90%.

Daarnaast is het belangrijk om je niet blind te staren op voorcalculaties. De voorcalculaties worden vooraf gemaakt en kunnen niet 100% voorspelen wat er in de toekomst gaat gebeuren. Er zullen namelijk meevallers en tegenvallers zijn die vooraf niet uitgewerkt konden worden. Met name de tegenvallers zorgen ervoor dat er problemen ontstaan. Het management verwacht dat er productieaantallen worden behaald op basis van deze voorcalculaties die achteraf in de praktijk niet haalbaar zijn. Ga dus niet blind uit van de voorcalculaties.

https://ezfactory.nl/autonoom-onderhoud/

Zeg je iemand dat je nooit van crypto hebt gehoord, verteld deze persoon je waarschijnlijk dat je onder een steen hebt geleefd. Steeds meer mensen vallen voor charme van de grootste munt, Bitcoin. Zoals in 2017 wel duidelijk werd zijn er genoeg mensen bereid om een groot deel van hun vermogen op het spel te zetten om zo (hopelijk) winst te maken. Dit proces klinkt erg moeilijk, maar dat valt eigenlijk best mee. Iedereen kan op elk moment beginnen met het investeren in crypto, ongeacht je kennis en ervaring. Wil je Bitcoin kopen? Lees dan verder als jij wilt weten hoe je vandaag nog kunt beginnen met het handelen in crypto.

 

Wat is een broker

Vraag jezelf eens af welk deel van je vermogen je eventueel zou willen investeren. Je dient dit geld dan om te wisselen in Bitcoin, en dat klinkt makkelijker dan het is. Op het moment dat je dit doet kun je geen pure crypto exchanges meer doen. Je kunt dan alleen nog andere cryptovaluta uitwisselen. Nu alle theorie achter de rug is wil je natuurlijk weten waar je Bitcoin kunt gaan kopen. Dit doe je bij een online crypto broker. Een broker is als het ware een tussenpersoon die jou met de aandelenbeurs verbindt. In Nederland heb je verschillende brokers. Een aantal bekende Nederlandse brokers zijn DeGiro en Bitvavo. Het mooie aan deze brokers is dat zij weinig transactiekosten rekenen voor. Bitvavo heeft nu zelfs een mooie aanbieding. Koop je via Bitvavo voor meer dan 1000 euro aan Bitcoin of andere cryptovaluta betaal je hier helemaal geen transactiekosten. Ideaal om te beginnen dus.

 

Hoe meld je je aan

Volg deze stappen als je een account wilt aanmaken bij een broker. Laten we Bitvavo als voorbeeld gebruiken. Over het algemeen werkt dit bij elke broker hetzelfde.

  1. Vul je gegevens in op de aanmeldpagina.
  2. Verifieer je emailadres.
  3. Vul je persoonsgegevens in.
  4. Verifieer je identiteit.
  5. Stort een bedrag op je account via een van de betaalmethode.
  6. Verifieer je telefoonnummer.
  7. 2FA instellen.  

 

 

https://www.bitcoinkoers.org/index.php/bitcoin-kopen
Mundamarketing

Met de grote taatsdeur geef jij je interieur een enorme boost! Ga jij ook voor die nieuwe industriële look die nu weer helemaal terug komt? Of hou jij liever jouw inrichting, maar wil je daar een tof element aan toevoegen? De taatsdeur is voor alle soorten en maten van inrichtingen geschikt en heeft een toevoeging aan iedere ruimte. Het is natuurlijk wel een kwestie van smaak, maar zodra je ziet wat alle mogelijkheden zijn met betrekking toto het plaatsen van een taatsdeur ben je waarschijnlijk niet meer tegen  te houden om er ook een te  gaan bestellen. De taatsdeur is een deur die draait om de verticale as, maar je kunt dit helemaal zelf bepalen hoe je dat ingesteld wil hebben.

 

Plaatsen van de deur

Het plaatsen van de taatsdeur gebeurt op een speciale manier. Inde grond en in het plafond wordt er een schroef gemaakt en daar wordt de taatsdeur dan vervolgens ingehangen. Op deze manier wordt er een mechanisme aangelegd, waardoor de taatsdeur te draaien is. Je kunt het laten installeren als een draaideur, zodat de deur 360 graden om de eigen as kan draaien, maar wil je dit lieer niet of heb je hier geen ruimte voor kan je ook kiezen voor een kleinere draaicirkel.

 

Een deur van staal

Het is een stalen deur en daarom moet je goed kijken waar de mogelijkheden van de taatsdeur met betrekking toto je interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stalen deur wanneer je een industriële inrichting hebt, maar ook met een landelijke deur is dit materiaal goed in te passen Wanneer je een antiek interieur hebt denk je misschien niet direct aan staal, maar ook in dat soort interieurs is dit  goed te passen. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een andere handgreep. Ook een ander soort glas kan je kiezen om zo te  bepalen of je wil dat dit geheel transparant is.