Mundamarketing

Het fijne van een goede rittenregistratie van je bedrijfsauto is dat je geen omkijken meer hebt naar hoeveel en waar je auto rijdt. Hier kan dan ook geen discussie over ontstaan omdat alles dus netjes wordt geregistreerd.  Zo houd je dus gemakkelijk bij waar je auto is geweest en hoeveel hij heeft gereden. Daarnaast ben je ook verplicht om aan te tonen dat je privé minder dan 500 km per jaar rijdt bij de belastingdienst. Met behulp van rittenregistratie je bedrijfsauto laten controleren is dus heel gemakkelijk. De ingebouwde box die dan in je auto zit registreert dan alle ritten en de gegevens hiervan zijn ten alle tijden beschikbaar via het online registratie systeem.

Waarom hiervoor kiezen

Het grote voordeel van een rittenregistratie van je bedrijfsauto is dat je geen boetes zult krijgen van de belastingdienst. Zo voorkom je dus discussies, de rittenregistraties geven namelijk een geheel beeld. Daarnaast bezitten wij over een keurmerk waardoor je dus zeker weten goed zit bij ons. Ook is de rittenregistratie van je bedrijfsauto bij ons snel en simpel. Het fijne is dat je de gegevens gemakkelijk op je tablet op via een app kunt bekijken. Daarnaast bespaar je bij ons een hoop geld en tijd. 

Voordelen bij ons

Wanneer je bij ons je rittenregistratie van je bedrijfsauto laat doen ben je zeker van een tevreden terugblik. Dit weten we doordat we van klanten alleen maar positieve ervaringen horen. Zelfs grotere bedrijven hebben positieve ervaringen met ons. Daarnaast zullen we zelf bij jou thuis het systeem in jouw bedrijfsauto plaatsen. Dit kost hooguit vijftien minuten. De rittenregistratie van je bedrijfsauto is dus ook altijd beschikbaar om te bekijken. Als laatste ben je verzekerd van een vaste lage prijs. Maak je geen zorgen, er zullen geen onverwachtse kosten achteraf zijn.


18 mrt / 2020

Civic Honda

De Civic Honda mag zo onderhand wel tot de klassiekers gerekend worden, zeker in de wetenschap dat het eerste model van de Civic van Honda al in 1972 op de Nederlandse wegen verscheen. En wat voor model. De Civic was destijds nog zeer compact en kon de gelijkenis met een Mini prima doorstaan.

Glimlach bij het zien van de eerste Civic van Honda

Wie nu een foto van dat eerste model ziet, kan een glimlach niet onderdrukken. Wat een autootje, met een uniek uiterlijk. Jammer dat ze er zo niet meer rijden. Na de introductie van de Honda Civic in 1972 speelde de auto aanvankelijk een zeer bescheiden rol. De auto was niet populair, maar hobbelde maar wat mee. Gaandeweg veranderde dat, en met de presentatie van de vierde generatie van de Civic van Honda ging het snel. We spreken eind tachtiger jaren van de vorige eeuw als de Civic ineens razend populair wordt. Het is het sportieve uiterlijk en het al even sportieve rijgedrag dat het een gewilde auto maakt. Later bleef Honda vasthouden aan het vooral sportieve karakter van de Civic, waarvan in 2017 alweer de tiende generatie gepresenteerd werd. In niets doet de Civic nu nog denken aan het eerste model. De auto is volwassen geworden, groter bovendien en is nog steeds gewild, bij jong en bij oud.

Dan wordt autotransport geregeld

Hoe sterk een Honda Civic ook is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig kun je anno 2020 zonder abonnement een beroep doen op RoadGuards, een collectief van honderden automonteurs die er naar streven om binnen een half uur na je belletje dat je pech hebt bij je te zijn. Vaak kunnen ze direct een oplossing bieden, soms echter ook niet. In dat geval regelen ze autotransport. Omdat je geen abonnement hoeft te hebben, betaal je gewoon rechtstreeks aan de monteur.