De beste kleurenlaserprinter

Kleurenlaserprinters worden steeds populairder in vergelijking met klassieke inkjetprinters. Vooral de langere bruikbare toner en de verbeterde duurzaamheid van de print behoren tot de grote voordelen van laserapparaten. In de test laten we zien welke modellen bijzonder de moeite waard zijn voor potentiële klanten en waar u altijd op moet letten bij de aanschaf van een printer.

Vooral in kantooromgevingen zijn printers nog steeds een onmisbaar gebruiksvoorwerp. Ondanks de toenemende digitalisering moeten belangrijke documenten in fysieke vorm beschikbaar zijn in kantooromgevingen. Bij de keuze tussen inkjet- en laserprinters profiteert u van lagere printkosten en een verbeterde printduurzaamheid. Waarom dit zo is en wat precies de voor- en nadelen zijn van lasermachines, leest u in ons vergelijkend testrapport. Maar eerst willen we u laten kennismaken met de topmodellen op onze lijst van kleurenlaserprinters. Terwijl het Workcentre 6515DN bijzonder overtuigend is met zijn uitstekende printkwaliteit, scoren de Kyocera en Ricoh modellen punten met hun bijzonder lage printkosten. De HP Color Laserjet Pro MFP M477fdn mag ook niet onvermeld blijven vanwege de hoge printsnelheid.

Vooral met betrekking tot de afdrukkwaliteit worden bepaalde metingen en technische termen uit het printerjargon gebruikt. De termen “dpi” en “ppi” staan bijvoorbeeld voor de “dots per inch” bij het printen en de “pixels per inch” bij het scannen, vooral bij matrixprinters. De ADF (Automatic Document Feeder) is ook een automatische documentinvoer die, onder de naam RADF, ook gebruikt kan worden om het document te draaien. Op deze manier kunnen hele stapels papier direct worden gekopieerd zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Mochten met name jongere lezers zich bekrassen bij het horen van de term “faxen”, dan zal onze handige praktische tip zeker helpen.

Om een printer correct te kunnen beoordelen en een eindcijfer te kunnen geven, verdelen we onze tests en de gemeten waarden in vijf categorieën:

 Met een aandeel van 30 procent elk in de toplijsten voor Tine multifunctionele printers en lasers, zijn de belangrijkste factoren de afdrukkwaliteit en de afdrukkosten. Op het gebied van kwaliteit maken we onderscheid tussen verschillende toepassingsgebieden (bijvoorbeeld tekstdruk, kleurendruk en fotodruk) en maken we objectief meetbare en subjectieve beoordelingen. 

Hetzelfde geldt voor de drukkosten. Hier gebruiken we de prijs van inkt of toner en berekenen deze tot een gemiddeld bedrukt A4-papier in zwart-wit en in kleur naar gelang het verbruik. Zo kunnen goedkope modellen eindelijk een paar jaar lang behoorlijk winstgevend zijn.

Snelheid en printerapparatuur zijn elk goed voor 15 procent van de totale beoordeling. Bij privégebruik speelt de afdruksnelheid misschien niet zo’n grote rol, maar in kantoren waar meerdere mensen documenten afdrukken is een hoge afdruksnelheid essentieel. De apparatuur kan hier echter ook aan bijdragen. Een grote papierlade, automatisch dubbelzijdig printen of een netwerkverbinding kunnen het dagelijks printen aanzienlijk versnellen. Bij multifunctionele apparaten rijst echter ook de vraag naar extra functies zoals kopiëren, scannen of faxen en naar een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig te gebruiken display.

Hoewel de ergonomie van een printer de achterkant in de prioriteitenlijst naar boven haalt, kan deze de score nog steeds schudden met een aandeel van 10 procent. Hier spelen met name aspecten van bedieningsgemak een belangrijke rol, zoals het volume, de bedienbaarheid, de beschikbaarheid van de driver en de verwerking van nieuwe cartridges. Een printer met uitstekende prestaties en kwaliteit zal vergeven worden van compromissen in deze categorie, maar degenen die hier bijzonder belang aan hechten, moeten in onze tests aandacht besteden aan de lokale beoordeling en deze laten doorstromen in hun aankoopbeslissing.

https://tevredenconsument.nl/elektronica/computeraccessoires/de-beste-kleurenlaserprinter/
Mundamarketing

Zoekt u een zakelijke partner voor 24 uurs drukwerk in Eindhoven of omgeving? Schakel dan een drukwerk specialist in! Door een drukwerk specialist in te schakelen kunt u veel tijd besparen, zelfs 24 uurs drukwerk is mogelijk. Dit houdt in dat u uw benodigde drukwerk binnen 24 uur geleverd krijgt. Het drukwerk is afgestemd op uw persoonlijke wensen, de levertijd is kort (binnen 24 uur) en is van uitstekende kwaliteit. Laat uzelf dus compleet ontzorgen en kies voor een betrouwbare zakelijke partner in 24 uurs drukwerk Eindhoven en omgeving.

Welke voordelen zijn er bij digitaal printwerk Eindhoven?
Een zakelijke partner in bijvoorbeeld digitaal printwerk biedt vele voordelen. Bedrijven zijn vaak gebaat bij een drukwerk specialist waar ook de optie tot digitaal printwerk Eindhoven beschikbaar is. Digitaal printwerk is een drukproces waarin de gehele bestelling digitaal is. Hierdoor kunt u dus alles digitaal aangeleverd krijgen. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, posters en meer. Welke voordelen zijn er nog meer bij een drukwerk specialist?

 • Persoonlijk: Bestellingen worden met een persoonlijke aanpak verwerkt. Hierdoor wordt u compleet ontzorgd en kunt u ervan uitgaan dat uw (spoed)bestelling met de grootst mogelijke zorg verwerkt wordt.
 • Korte levertijden: De levertijden in digitaal printwerk zijn over het algemeen kort. Zelfs 24 uurs/spoed drukwerk is mogelijk.
 • Hoge kwaliteit: Alle bestellingen worden met zorg klaargemaakt. Daardoor kunt u als bedrijf vertrouwen op een hoge kwaliteit bij iedere bestelling.

Wat is de meerwaarde van 24 uurs drukwerk?
Wat kan 24 uurs drukwerk Eindhoven voor uw bedrijf betekenen? Er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor u uw drukwerk binnen 24 uur geleverd wil laten hebben. Deze spoedbestellingen kunnen niet door elke drukwerk partner gerealiseerd worden. Let bij de keuze voor een zakelijke partner op het gebied van drukwerk dus ook op de levertijd. Het is verstandig om te kiezen voor een drukwerk specialist met optie tot spoedlevering (binnen 24 uur). Zo kunt u als bedrijf snel schakelen en direct voorzien worden van drukwerk mocht dat nodig zijn. Naast visitekaartjes, flyers of posters kunt u allerlei soorten digitaal printwerk laten drukken. Kies uw professionele partner in drukwerk verstandig en zorg ervoor dat u ook op korte termijn drukwerk kan laten leveren. Zo voorkomt u verrassingen en kunt u als bedrijf flexibel blijven op het gebied van drukwerk.

Geef uw 24 uurs drukwerk Eindhoven uit handen aan een drukwerk specialist
Door uw 24 uurs drukwerk Eindhoven uit handen te geven zorgt u ervoor dat u zich volledig op de bedrijfsvoering kan focussen. Hierdoor bespaart u tijd naast de al genoemde voordelen van een persoonlijke aanpak, korte levertijden en een hoge kwaliteit drukwerk. Met een drukwerk specialist in digitaal printwerk Eindhoven en 24 uurs drukwerk in Eindhoven en omgeving bent u verzekerd van kwaliteit. Schakel daarom vandaag nog een drukwerk specialist in en profiteer van de vele voordelen!

Mundamarketing
1 mei / 2019

Glamping

De nieuwste trend op het gebied van vakantie vieren is “glamping”. Nou ja, nieuw… de term komt al uit 2005 en is sinds 2016 opgenomen in het Oxford English Dictionary.

Hoewel glamping een enorme vlucht heeft genomen, is nog niet iedereen bekend met deze manier om de vakantie door te brengen. In dit artikel vertellen we je wat “glamping” precies is.

Laten we beginnen met het woord “Glamping”. Eigenlijk is het geen woord, maar een samentrekking van twee andere woorden: “glamorous” en “camping”. Nu wordt al een stuk duidelijker wat glamping is: een manier van kamperen waarin luxe centraal staat.

Kamperen met luxe

Glamping is dus niet: worstelen met tentstokken en (kromgeslagen) tentharingen. Glamping is wel: aankomen op een van de betere campings waar jouw luxe safaritent of lodge al voor je is opgebouwd. Of zelfs verblijven in een cottage of tiny house.

Glamping is niet: slapen op een (lek) luchtbedje, maar glamping is wel: heerlijke bedden met een stevig matras en prettig beddengoed.

Bij glamping heb je de luxe van een klein hotel en het gevoel van vrijheid van het kamperen in de natuur. Dát is nog eens een fijne kampeerbeleving!

Je hebt eigen voorzieningen, zoals een eenvoudige, maar complete, keuken en eethoek, eigen sanitair (toilet en douche) en vaak zelfs wifi.

Ruime keuze aan glampings

Wil je een vakantie aan zee, in een bos of juist in de bergen? Zit je het liefst op een recreatiepark met een verwarmd zwembad, of kampeer je liever bij de boer?  Je kunt eigenlijk in heel Europa glampen, want met ruim 500 “glampings” in 15 landen zit er altijd wel een plek tussen waar jij je helemaal thuis voelt. Vakantievoorpret begint met het kijken wat er mogelijk is. Neem daarom vandaag nog even de tijd om het ruime aanbod op Glampings.nl te bestuderen. Heb je de perfecte vakantiebestemming gevonden? Boek dan gelijk jouw volgende vakantie.

https://glampings.nl
Mundamarketing

We maken tegenwoordig de hele dag foto’s. Met de komst van de smartphone, en dus de frontcamera, zijn ook de selfies erg populair geworden. Het is nu makkelijker dan ooit om foto’s van jezelf te maken. Deze worden dan ook in grote getalen gedeeld via de sociale media. Vooral Instagram is populair voor mooie foto’s. De lat wordt steeds hoger gelegd. De foto’s die je dagelijks op Instagram tegenkomt zijn bijna niet meer te onderscheiden van foto’s van modellen die je in de bladen ziet. Maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Kun je wel wat tips gebruiken om mooi op de foto te staan? Lees dan dit artikel met een aantal bruikbare tips.

Vind jij het ook zo moeilijk om oprecht te lachen op foto’s? Je bent niet de enige. Iets dat goed kan helpen is denken aan een moment waarop je heel gelukkig was. Zo verleg je je aandacht van ‘ik moet mooi lachen voor de foto’ naar een blij gevoel waardoor je vanzelf zult glimlachen. Dit ziet er meteen een stuk echter uit. Ook al lijkt het misschien gek, het helpt ook goed om een lachend geluid erbij te maken. Bijkomend voordeel is dat dat soms zo ongemakkelijk is, dat je door de situatie zelf meteen gaat lachen.

Je lach is een stuk mooier als je een mooi gebit hebt met witte tanden. Aan de ene kant moet je het maar treffen met het gebit dat je krijgt, maar je kunt er ook zeker zelf wat aan doen. Als je je stoort aan je scheve tanden, kun je eens een bezoekje brengen aan de orthodontist. Veel mensen denken dat orthodontie kind alleen gebruikelijk en mogelijk is, maar het gebeurt steeds vaker dat volwassen mensen een beugel nemen. Het is namelijk zeker niet te laat om nog iets aan je gebit te laten doen.

https://orfeokliniek.nl/
Mundamarketing
3 apr / 2019

Milieubewust shoppen

Shoppen is iets wat veel vrouwen graag doen en het liefst zo vaak mogelijk. Het is een leuke hobby en het is gezellig om met anderen te doen. Toch wordt het steeds duidelijker dat we een beetje rustig aan moeten doen met shoppen. De kledingindustrie is niet goed voor het milieu omdat er allerlei schadelijke dingen gebeuren. Ook worden er veel mensen uitgebuit.

Het eerste dat je kunt doen om meer milieubewust om te gaan met kleding, is niet meer kleding kopen dan je nodig hebt. Zo simpel kan het zijn. Het is echt niet nodig om elk seizoen een volledig nieuwe garderobe aan te schaffen. Zorg dat je tijdloze kledingstukken koopt die niet heel trendgevoelig zijn. Dan kun je er lang mee doen. Als iets uit de mode raakt, doe het dan ook niet weg, want je ziet dat de meeste trends na een aantal jaar weer een ‘comeback’ maken. Dan ben je blij dat je het nog hebt bewaard.

Kleding die je niet meer leuk vindt, hoef je niet meteen weg te gooien. Soms kun je er nog een leuke draai aan geven. Je kunt bijvoorbeeld witte schoenen zwart verven. Zo zien ze er totaal anders uit en voelt het alsof je een nieuw paar hebt. Maar je kunt nog veel andere dingen doen, zoals een leren jas verven. Als je er echt niets meer mee kunt, dan kun je het ook nog weggeven aan iemand anders. Die kan er misschien wel nog heel veel plezier aan beleven. Zo hoef je het niet weg te gooien, want dat is zonde.

Wat je ook kunt doen is kleding kopen op rommelmarkten of in tweedehands winkels. Steeds meer mensen doen dit, ook ‘jonge, hippe’ mensen. Want hoe leuk is het om een kledingstuk te dragen dat niemand anders heeft? Je kunt zo echt op zoek gaan naar mooie items die bij jouw kledingstijl passen.

https://www.leerverfshop.nl/

Mephisto schoenen | Nijhof Schoenen Hengelo

Schoenen die lekker zitten én ook nog eens passen bij de actuele modetrends. Mephisto schoenen zijn wereldwijd bekend en geschikt voor dames en heren. Het schoenenmerk ademt kwaliteit. Gestart in 1965 is het in tientallen jaren tijd uitgegroeid tot pionier op het gebied van ongeëvenaard loopcomfort. Schoenen die de hele dag lekker lopen en in allerlei modellen verkrijgbaar zijn. Kom eens langs bij Nijhof Schoenen in Hengelo of bestel je favoriete paar online in onze webshop.

Mephisto Winkels | Kom langs in Hengelo!

Mephisto ontwerpt iedere schoen op zo’n manier dat ze je rug compleet ontlasten. Het geheim? De innovatieve soft-air technologie die ooit is ontwikkeld in Amerika. De speciale demping in de hiel en de schokabsoberende tussenzool zorgen ervoor dat harde schokken tijdens het lopen tot het verleden behoren. Weg blaren en pijnlijke voeten. Schaf je een paar Mephisto schoenen aan, dan wil je nooit meer iets anders. Of je nu voor een sportief model of meer een casual look gaat, op schoenen van Mephisto loop je altijd lekker weg. Gun je voeten het loopcomfort waar ze om vragen.

Mephisto schoenen kopen? Wij helpen je graag verder

Schoenen van Mephisto zijn gemaakt van de beste kwaliteit en staan daarom garant voor een perfecte pasvorm. En dat is niet onbelangrijk aangezien we onze voeten de hele dag belasten. Maar loopcomfort is natuurlijk niet het enige waar het om draait. Een mooie schoen waar je graag mee gezien wilt worden is minstens zo belangrijk. Daarom vind je bij Nijhof Schoenen een uitgebreide collectie van dit topmerk. Laarsjes, sneakers, casual, liefhebbers van Mephisto kunnen bij ons hun hart ophalen. Mocht je niet kunnen kiezen of wil je een gedegen advies? Dan staan onze medewerkers graag klaar om je verder te helpen!

Koop bij Nijhof je favoriete paar Mephisto Schoenen

Ontwerpers van Mephisto schoenen vinden gezonde voeten het allerbelangrijkste. Precies de reden waarom het schoenenmerk ooit is opgericht. Deze gedachtegang uit zich met name in de geavanceerde voettechnologie die continu wordt doorontwikkeld. Schoenen van dit exclusieve merk hoef je niet in te lopen en zitten direct goed. De schoenen passen zich aan de voet aan waardoor ze direct lekker zitten. Ook biedt ieder model ruimte voor een eigen inlegzool. Hoe fijn is dat? Door de variatie in modellen is er voor iedere gelegenheid wel een geschikt paar te vinden.

Zien we je terug bij Nijhof Schoenen?

Of je je paar Mephisto schoenen nu in onze winkel koopt of online bestelt, we maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We streven ernaar om bestellingen via onze website binnen twee werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Retourneren kan binnen veertien werkdagen zonder opgave van redenen en we verzenden gratis vanaf €99,95. Mocht je de schoenen graag eerst eens willen bekijken, dan verwelkomen we je graag in onze winkel aan de Sloetsweg 100 in Hengelo. Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze producten? Neem dan hier contact op met onze klantenservice.

https://www.nijhofschoenen.nl

Wat is een digitaal zorgdossier?

Ongetwijfeld heeft u weleens gehoord over het digitaal medisch dossier. Dit digitaal dossier met alle medische gegevens is in Nederland enkele jaren de standaard geworden met als doel om data makkelijker inzichtelijk te maken tussen verschillende zorgverleners. Bij medische gegevens kun je denken aan onderzoeksuitslagen, röntgenfoto’s, verwijsbrieven en uw aandoening(en). Het dossier geeft dus een volledig beeld van jouw gezondheid en iedere zorgverlener is verplicht deze bij te houden. Van huisarts tot medisch specialist, elke zorgverlener noteert precies wat er is gebeurd en wat er is besproken. Alleen wanneer je zorgverlener toestemming heeft gekregen mag hij gegevens inzien van uw medisch dossier.

Voordelen van medische gegevens delen

Het EPD, of elektronisch patiënten dossier , ondersteunt bij het in regie houden van de gezondheid van een patiënt. Door altijd alle belangrijke medische gegevens digitaal opgeslagen te hebben, kan er ook sneller geschakeld worden door specialisten. Deze kunnen met één bericht andere specialisten op de hoogte brengen van de nieuwe situatie én ook gemakkelijk gegevens met elkaar delen. Denk aan foto’s van het lichaam, een behandelplan of voorgeschreven recept. Een ander groot voordeel is wanneer u als patiënt een afspraak maakt met bijvoorbeeld uw huisarts, deze automatisch op de hoogte zijn voorgaande afspraken met andere specialisten en dat bespaart u én de specialist veel tijd zodat er sneller een gerichter een behandelplan gemaakt kan worden.

Het nut van een digitaal medisch dossier

Goede zorg bieden is de basis van het digitaal medisch dossier. Wanneer uw behandelaars altijd en volledig op de hoogte zijn van uw medische achtergrond kan betere zorg geboden worden wat goed aansluit aan uw situatie. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken of er informatie ontbreekt, want alles wordt veilig vastgelegd.

Kun je inzage krijgen in je eigen medisch dossier?

Als patiënt heeft u altijd het recht inzage te krijgen in uw eigen medisch dossier. Meestal kan dit schriftelijk ingediend worden bij uw behandelaar – meestal de hoofdbehandelaar. Veel zorginstellingen, ziekenhuizen en andere zorgorganisaties bieden een formulier die kunt invullen zodat u een kopie krijg van uw eigen medisch dossier.

Koppeling digitaal zorgdossier en HIS en HAPIS dankzij Vcare Integrator

Bij Vcare werken we hard aan nieuwe slimme ontwikkelingen in de zorg die het werken makkelijker, sneller en efficiënter maken. Wij hebben de basis hiervan gelegd met de integratie koppeling tussen ons Vcare connect patiëntendossier software in de cloud én de grootste HIS en HAPIS systemen in Nederland van leveranciers Pharmapartners, Chipsoft en Topicus. Met Vcare Integrator hebben we een koppeling gebouwd zodat al uw patiëntengegevens automatisch in beeld verschijnen van Vcare connect cloudplatform. Vanuit ons platform kunt u vervolgens gebruik maken van:

 • Noodscenario
 • Automatisch doorschakelen
 • Gespreksopname voor kwaliteitsdoeleinden
 • Data en statistieken weergave maken in handige dashboards
 • Integratie met mobiele telefonie
 • Eigen keuzemenu met doorschakel functie
 • Beeldbellen met patiënten door het sturen van een link via sms of e-mail
 • Email to fax

Vraag een demo aan bij onze adviseurs

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw zorgorganisatie of zorgpraktijk? Bent u huisarts en zoekt u een slimmere oplossing om uw patiëntengegevens op te roepen zodat u efficiënter om kunt gaan met uw tijd? Dan nodigen we u van harte uit om een adviesgesprek in te plannen met één van de Vcare adviseurs. Zij geven u graag een demo op locatie of komen bij u langs. Maak een afspraak via 088-4800900.

 

https://www.vcareconnect.nl/
Mundamarketing
28 nov / 2018

Bang voor de tandarts

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Dit kan door allerlei verschillende redenen komen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat ze vervelende ervaringen hebben gehad in hun jeugd met de tandarts, dat ze ooit een pijnlijke behandelingen hebben moeten ondergaan of dat ze het gewoon een heel eng idee vinden, zonder duidelijke aanleiding. Dat mensen bang zijn is natuurlijk al vervelend, want het is niet fijn om je druk te maken over een tandartsafspraak en de hele dag met een knoop in je maag te zitten. Dat is zonde. Maar wat nóg erger dan dat is, is dat sommige mensen zo bang zijn dat ze helemaal niet meer naar de tandarts toe gaan. Het is natuurlijk wel te begrijpen. Het is het weglopen en ontwijken van je angst, waardoor je er niet mee geconfronteerd hoeft te worden. Niemand zal het merken, want zodra je volwassen bent, is er niemand meer die zich bemoeit met hoe vaak je naar de tandarts gaat. Hoewel het dus te begrijpen is, is het niet goed! Een tandartscontrole is heel belangrijk om te zien of alles goed gaat. Meestal is dat zo, maar als er iets mis is, kan de tandarts het meteen oplossen of in ieder geval zo snel mogelijk. Als je niet gaat, dan weet je niet dat die problemen zijn ontstaan, en dan blijven ze maar groeien. Zo kan een klein probleempje, dat pijnloos behandeld had kunnen worden, uitgroeien naar een veel groter probleem. Dit kan resulteren in een tand trekken of een wortelkanaalbehandeling. Dit is natuurlijk wat niemand wil, want ook als je niet bang bent, zit je niet te wachten op een pijnlijke behandeling of het weg laten halen van je tanden. Het is dus heel belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan, ook als je het eng vindt. Overweeg om eens naar een angsttandarts te gaan. Daar zijn ze gespecialiseerd in het behandelen en helpen van mensen die het eng vinden.

https://www.orfeokliniek.nl/
Mundamarketing
28 nov / 2018

Op zoek naar een baan

Veel verschillende soorten mensen kunnen op zoek zijn naar een baan. Aan de ene kant heb je studenten, die een bijbaantje zoeken voor tijdens een studie, of die net afgestudeerd zijn en hun eerste echte serieuze baan zoeken. En aan de andere kant heb je mensen die al eerder een baan hadden, maar daar zijn weggegaan of ontslagen zijn. Er zijn natuurlijk ook allerlei verschillen in de situatie. De één kan rustig op zoek gaan naar een baantje, misschien zelfs tijdens het huidige werk of bijvoorbeeld tijdens de laatste maanden van de studie en iemand anders heeft weer meer haast. Omdat diegene onvrijwillig zonder baan is komen te staan en rekeningen moet zien te betalen. Er kunnen dus allerlei redenen zijn waarom je een baan zoekt en in dit artikel vind je een aantal tips om zo snel mogelijk een baan te vinden die goed bij je past.

De belangrijkste tip die we je kunnen geven is: solliciteren, solliciteren, solliciteren. Hoe meer je probeert, des te meer kansen heb je om ergens aangenomen te worden. Ga dagelijks op zoek naar de nieuwste vacatures en wees niet bang om te reageren! Als iets toch niet blijkt te zijn wat je ervan had verwacht, kun je altijd nog nee zeggen. Zo creëer je in ieder geval meer opties.

Je kunt je ook afvragen waarom je nergens aangenomen wordt. Kijk eens naar je CV, is dit wel allemaal op orde? Zijn er misschien dingen die je tijdens het zoeken naar een baan kunt doen om je CV interessanter te maken? Oefen ook met het schrijven van een motivatiebrief en vraag of iemand hem een keer voor je wil doorlezen en advies kan geven. Je CV en sollicitatiebrief gaan bij het bedrijf waar je solliciteert door werving en selectie software, of ook wel recruitment software en dan wil je natuurlijk dat die van jouw er tussenuit springt!

https://www.mysolution.com/
Mundamarketing

Vaders.. wat is het toch lastig om een goed cadeau voor ze te vinden. Elk jaar is het weer hetzelfde verhaal, wat moet je toch kopen! Ze weten vaak zelf niet eens wat ze voor hun verjaardag willen hebben, dus laat staan dat jij het weet. Toch wil je wel iets geven waar hij blij van wordt. Daarom geven we in dit artikel vandaag een paar tips om je op weg te helpen.

Om te beginnen hoef je echt niet alles zelf te bedenken. Vraag gewoon aan hem of hij iets weet dat hij leuk zou vinden om te krijgen. Misschien noemt hij wel iets wat je zelf nooit had kunnen bedenken. Dat zou fijn zijn, want dan kan je de rest van de tips overslaan. Helaas is dit meestal niet zo en weet hij zelf ook niks leuks. Dan moet je zelf aan de slag. Op internet staan veel ideeën van andere mensen, je bent immers niet de enige die met dit probleem rondloopt. Ga op zoek en wie weet staat de gouden tip er wel tussen.

Bedenk ook dat je niet per se een fysiek cadeau hoeft te geven, je kunt ook symbolisch iets geven wat je samen gaat doen. Zeker als je bijvoorbeeld niet meer thuis woont en je vader dus niet meer elke dag ziet, is dit leuk. Hij zal dit vast heel erg waarderen! Neem hem bijvoorbeeld mee uit eten, een avondje naar de film of een dagje weg.

Heb je een echte klus-vader? Koop dan gereedschapsspullen! Weet je niet wat hij nodig heeft, vraag eens naar een klusproject waar hij mee bezig is of waar hij nog aan gaat beginnen. Dan kun je subtiel vragen welk gereedschap hij daarvoor gebruikt. Misschien zijn toevallig net de bouten of schroevenop en die kan jij dan mooi geven.

https://moerenbout.nl/