Snoepen terwijl je diabetes hebt. Kan dat?

We schetsen een realistisch en herkenbaar scenario. Een vrouw, voor het gemak noemen we haar Maria, is 78 jaar oud. Maria heeft diabetes type 2 en daarnaast ook Alzheimer. Haar kortetermijngeheugen brokkelt pijnlijk langzaam af. Maar wat ze nooit vergeet is de smaak van snoep, daarvan wil ze het liefst elke dag genieten. Koekjes met name! Een heel pak opeten is een koud kunstje voor Maria. Het begint met de koekjes, maar eigenlijk raakt ze alles aan wat zoet is. Het snoepgoed wordt verstopt in haar kamer, maar uiteindelijk vind ze die toch. Wat te doen met Maria? Want zoveel snoepgoed is niet goed voor iemand met diabetes. De dochter wordt erbij betrokken, want zo kan het niet langer.

Ontdek wat Maria nog meer lekker vindt

In overleg met de dochter van Maria gaan zorgverleners kijken naar een oplossing. De dochter komt met een suggestie en dat is dat Maria ook gek is op aardappels. Het liefst gepureerd met spek. Een goede middenweg, want dit heeft een stuk negatieve invloed op haar bloedwaardes. In overleg met de zorginstantie krijgt Maria nu 2 tot 3 keer per week haar favoriete maaltijd. En zo heeft Maria ook minder de noodzaak zich te vergrijpen aan snoepgoed.

Diabetes type 2 steeds beter behandelbaar

Helaas neemt het aantal mensen met diabetes type 2 toe. Een groot oorzaak is hiervan is een ongezonde levensstijl door slecht en ongezond eten en te weinig bewegen. Dank zij de medische wetenschap zijn er wel steeds betere en makkelijkere middelen beschikbaar om met diabetes te kunnen leven. Tegenwoordig is insuline spuiten zeer makkelijk en praktisch moeiteloos. Neemt niet weg dat het een ziekte is die hardnekkig is en blijvende impact heeft op het leven van een persoon.

Hypo vs. Hyper. What’s the difference?

2 termen die nauw verbonden zijn met diabetici zijn hypo en hyper. Kort gezegd komt het neer op het volgende:

Met een hypo is er te weinig suiker in het bloed en met hyper juist teveel suiker in het bloed. Bij beide gevallen kan de patient zijn of haar bewustzijn verliezen. Kenmerken van een hypo is zweten, beven en een bleekheid. Kenmerken van een hyper is overmatig plassen, veel dorst hebben en last van een droge tong.

Verpleegtechnische handelingen leren dankzij E-learning

Als zorgverlener is het erg belangrijk om precies te weten wat je moet doen in welke situatie. Stel dat iemand een flinke hypo of hyper heeft, dan is het belangrijk om kalm te blijven en logisch na te denken. Zorg dat je dat bijvoorbeeld direct weet waar de dextrose staat of de voorraad glucagon. Spreek met je team af waar je deze informatie in het zorgdossier noteert, zodat je dit makkelijk kunt vinden. En snel kunt handelen.

Dit en meer zulke praktische tips en leervaardigheden kom je te leren tijdens de e-learning cursus voorbehouden handelingen. Deze e-learning cursus voor zorg personeel bestaat uit 12 modules en wordt verstrekt door Elearningmadeeasy. Waardevol, leerzaam en vol met tips die je ten goede komen als zorgverlener.

https://elearningmadeeasy.nl/
28 nov / 2018

Bang voor de tandarts

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Dit kan door allerlei verschillende redenen komen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat ze vervelende ervaringen hebben gehad in hun jeugd met de tandarts, dat ze ooit een pijnlijke behandelingen hebben moeten ondergaan of dat ze het gewoon een heel eng idee vinden, zonder duidelijke aanleiding. Dat mensen bang zijn is natuurlijk al vervelend, want het is niet fijn om je druk te maken over een tandartsafspraak en de hele dag met een knoop in je maag te zitten. Dat is zonde. Maar wat nóg erger dan dat is, is dat sommige mensen zo bang zijn dat ze helemaal niet meer naar de tandarts toe gaan. Het is natuurlijk wel te begrijpen. Het is het weglopen en ontwijken van je angst, waardoor je er niet mee geconfronteerd hoeft te worden. Niemand zal het merken, want zodra je volwassen bent, is er niemand meer die zich bemoeit met hoe vaak je naar de tandarts gaat. Hoewel het dus te begrijpen is, is het niet goed! Een tandartscontrole is heel belangrijk om te zien of alles goed gaat. Meestal is dat zo, maar als er iets mis is, kan de tandarts het meteen oplossen of in ieder geval zo snel mogelijk. Als je niet gaat, dan weet je niet dat die problemen zijn ontstaan, en dan blijven ze maar groeien. Zo kan een klein probleempje, dat pijnloos behandeld had kunnen worden, uitgroeien naar een veel groter probleem. Dit kan resulteren in een tand trekken of een wortelkanaalbehandeling. Dit is natuurlijk wat niemand wil, want ook als je niet bang bent, zit je niet te wachten op een pijnlijke behandeling of het weg laten halen van je tanden. Het is dus heel belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan, ook als je het eng vindt. Overweeg om eens naar een angsttandarts te gaan. Daar zijn ze gespecialiseerd in het behandelen en helpen van mensen die het eng vinden.

https://www.orfeokliniek.nl/
28 nov / 2018

Op zoek naar een baan

Veel verschillende soorten mensen kunnen op zoek zijn naar een baan. Aan de ene kant heb je studenten, die een bijbaantje zoeken voor tijdens een studie, of die net afgestudeerd zijn en hun eerste echte serieuze baan zoeken. En aan de andere kant heb je mensen die al eerder een baan hadden, maar daar zijn weggegaan of ontslagen zijn. Er zijn natuurlijk ook allerlei verschillen in de situatie. De één kan rustig op zoek gaan naar een baantje, misschien zelfs tijdens het huidige werk of bijvoorbeeld tijdens de laatste maanden van de studie en iemand anders heeft weer meer haast. Omdat diegene onvrijwillig zonder baan is komen te staan en rekeningen moet zien te betalen. Er kunnen dus allerlei redenen zijn waarom je een baan zoekt en in dit artikel vind je een aantal tips om zo snel mogelijk een baan te vinden die goed bij je past.

De belangrijkste tip die we je kunnen geven is: solliciteren, solliciteren, solliciteren. Hoe meer je probeert, des te meer kansen heb je om ergens aangenomen te worden. Ga dagelijks op zoek naar de nieuwste vacatures en wees niet bang om te reageren! Als iets toch niet blijkt te zijn wat je ervan had verwacht, kun je altijd nog nee zeggen. Zo creëer je in ieder geval meer opties.

Je kunt je ook afvragen waarom je nergens aangenomen wordt. Kijk eens naar je CV, is dit wel allemaal op orde? Zijn er misschien dingen die je tijdens het zoeken naar een baan kunt doen om je CV interessanter te maken? Oefen ook met het schrijven van een motivatiebrief en vraag of iemand hem een keer voor je wil doorlezen en advies kan geven. Je CV en sollicitatiebrief gaan bij het bedrijf waar je solliciteert door werving en selectie software, of ook wel recruitment software en dan wil je natuurlijk dat die van jouw er tussenuit springt!

https://www.mysolution.com/

Vaders.. wat is het toch lastig om een goed cadeau voor ze te vinden. Elk jaar is het weer hetzelfde verhaal, wat moet je toch kopen! Ze weten vaak zelf niet eens wat ze voor hun verjaardag willen hebben, dus laat staan dat jij het weet. Toch wil je wel iets geven waar hij blij van wordt. Daarom geven we in dit artikel vandaag een paar tips om je op weg te helpen.

Om te beginnen hoef je echt niet alles zelf te bedenken. Vraag gewoon aan hem of hij iets weet dat hij leuk zou vinden om te krijgen. Misschien noemt hij wel iets wat je zelf nooit had kunnen bedenken. Dat zou fijn zijn, want dan kan je de rest van de tips overslaan. Helaas is dit meestal niet zo en weet hij zelf ook niks leuks. Dan moet je zelf aan de slag. Op internet staan veel ideeën van andere mensen, je bent immers niet de enige die met dit probleem rondloopt. Ga op zoek en wie weet staat de gouden tip er wel tussen.

Bedenk ook dat je niet per se een fysiek cadeau hoeft te geven, je kunt ook symbolisch iets geven wat je samen gaat doen. Zeker als je bijvoorbeeld niet meer thuis woont en je vader dus niet meer elke dag ziet, is dit leuk. Hij zal dit vast heel erg waarderen! Neem hem bijvoorbeeld mee uit eten, een avondje naar de film of een dagje weg.

Heb je een echte klus-vader? Koop dan gereedschapsspullen! Weet je niet wat hij nodig heeft, vraag eens naar een klusproject waar hij mee bezig is of waar hij nog aan gaat beginnen. Dan kun je subtiel vragen welk gereedschap hij daarvoor gebruikt. Misschien zijn toevallig net de bouten of schroevenop en die kan jij dan mooi geven.

https://moerenbout.nl/
14 sep / 2018

Duurzaam kerstpakket

De verwachting dat er vaak wordt gekozen voor een duurzaam kerstpakket ligt erg hoog. Iedereen wil graag zijn of haar steentje bijdragen aan een beter en gezonder leefklimaat, zonder daar echter alles voor te laten staan. Wil jij dit ook uitdragen door deze keuze te maken of sluit het goed aan bij de visie van je bedrijf? Een goede reden om voor de duurzame kerstpakketten van Premiumkerstpakketten te kiezen. Bekijk de mogelijkheden, hoe ziet jouw ideale pakket eruit? Op de website zie je precies wat je krijgt voor welk bedrag. De productinformatie toont alle producten. Mis je iets of wil je toch graag wat anders, neem contact op en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Kies jouw duurzaam kerstpakket
Kun je het duurzaam kerstpakket dat aan al je wensen voldoet vinden? Prima, dan kun jij je bestelling online plaatsen. Jouw werk zit erop, wij nemen het verder over en dragen zorg voor de verdere afwikkeling, zodat jij straks de duurzame kerstpakketten aan je personeel kunt overhandigen. Ben je toch niet helemaal tevreden over een bepaald pakket, neem contact op en we komen er samen wel uit. We zijn flexibel in de mogelijkheden en hebben jarenlange ervaring om het onze klanten naar hun zin te maken.

Online duurzaam kerstpakket bestellen
Naast de duurzame kerstpakketten kun je ook kiezen voor fair trade pakketten bijvoorbeeld met leuke namen als “only fair”, “verantwoord genieten” en “eerlijk & heerlijk” enz. Uit welke categorie je een kerstpakket kiest, dat maakt niet uit, als je jouw kerstpakketten  bestelt bij Premiumkerstpakketten dan krijg je kwaliteit, een ruime selectie, prima service en dat alles tegen scherpe prijzen. Dat moet je toch zeker aanspreken. Wij hopen dat ook dit jaar onze vaste klanten voor ons kiezen. Onze selectie kerstpakketten is namelijk nog nooit zo groot geweest, dus er valt wat te kiezen voor elk budget en voor elke smaak. Onze potentiële klanten nodigen wij van harte uit om kennis te maken met ons kerstpakkettenaanbod op de website of in onze showroom en met onze werkwijze. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die wij je bieden. We bevelen onze kerstpakketten van harte aan. Onze kerstpakketten worden zorgvuldig samengesteld, zodat alle werkgevers in december een fraai kerstpakket aan hun medewerkers kunnen overhandigen. Wij werken samen met de grootste en meest gerenommeerde leveranciers, die dit mede mogelijk maken.

https://www.premiumkerstpakketten.nl/

Stop met moeilijk doen en voeg een backlink toe aan je website. Maar waarom zou je dat nu eigenlijk doen? Eigenlijk is het antwoord heel eenvoudig: wanneer je een backlink toevoegt aan je website is hij beter te vinden en ze komen geloofwaardig over. Je kan veel belovend zijn over jouw producten en diensten op je website, maar het beste middel is om anderen te laten zeggen dat jij het goed doet. Dit zie je ook bijvoorbeeld in de verkoop van producten in supermarkten. Er kunnen heel veel reclames gemaakt worden door de supermarkt, maar vaak ga je pas overstag wanneer je iemand er anders lovend over hoort spreken. Of wanneer je het product proeft bij vrienden. Zo gaat het dus ook op internet, als anderen jouw via sites aanbevelen. De zoekmachines pikken dit op, waardoor ze jouw pagina als betrouwbaar bestempelen. Zij willen namelijk alleen de beste pagina’s onder de aandacht brengen. Dus hoe betrouwbaarder de pagina lijkt, hoe hoger hij in de zoekresultaten terecht komt.

Hoe kom je er aan?

Je kan eerst zelf onderzoek doen naar hoe concurrenten het aanpakken. En kijken naar wat zij wel hebben waardoor zij hoger in de zoeklijst staan, en dit te vergelijken met wat jij niet hebt. Wanneer je dit hebt gedaan kan de links stapje voor stapje aanpassen. Een andere mogelijkheid is om een bedrijf hiervoor in te schakelen. Vaak kunnen zij verder kijken, doordat ze een grote database en vele IP’s tot hun beschikking hebben. Daarnaast beschikken zij ook over meerdere opties om een backlink te plaatsen.

Ethereum handel is een favoriete beleggingstechniek waarmee beleggers geld kunnen lenen om een ​​transactie af te ronden. Trade kan geen informatie weergeven over alle beschikbare brokerwebsites of aanbiedingen van makelaarswebsites. Veel van de transacties bieden u de mogelijkheid om Ether rechtstreeks bij hen aan te schaffen.

Er zijn veel uitwisselingen, maar Coinbase is volgens https://koersethereum.nl geschikt voor bijna alle handelaren. Alle hoofdbeurzen vereisen enige vorm van verificatie voordat het mogelijk is Bitcoin en Ethereum te kopen. Het handelen in vreemde valuta op marge draagt ​​een hoge mate van risico en is mogelijk niet geschikt voor alle beleggers.

Met 24/7 bewaking is de Poloniex-uitwisseling bedoeld als een van de veiligste omgevingen. Gelukkig bieden veel beurzen je de mogelijkheid om Ether rechtstreeks aan te schaffen. Er zijn veel uitwisselingen op het net en nog meer cryptomunten om uit te kiezen.

Sommige uitwisselingen kunnen u de mogelijkheid bieden om rechtstreeks van de papieren portemonnee naar de internetportemonnee van de exchange te gaan. Als u een ruil in uw land kunt vinden, is er geen reden waarom u niet in staat zou moeten zijn om te kopen. Er zijn nu veel uitwisselingen in de sector, maar er zijn grote verschillen tussen hen en hoe snel je de mogelijkheid hebt om je valuta te verplaatsen. Zorg er ook voor dat u een betrouwbare uitwisseling gebruikt. Er zijn veel geweldige uitwisselingen en daarom doe je onderzoek. Er zijn veel uitstekende uitwisselingen, het is mogelijk om Ether in te ruilen.

De uitwisselingen vallen niet helemaal weg. Cryptocurrency-exchanges bieden alle markten veel liquiditeit. In India zijn er een aantal cryptocurrency-uitwisselingen die ethereum trading platform bieden.

Het is mogelijk om onmiddellijk valuta’s tussen beide beurzen kosteloos over te maken, de handel is echt geweldig. Als je graag je fiat-valuta investeert als een manier om Ethereum te verkrijgen, raden we je aan door Coinbase te gaan. Door de geschiedenis heen hebben zich valuta’s ontwikkeld, samen met technologische en financiële ontwikkelingen. Het hebben van meer platforms die een bepaalde valuta verhandelen, kan een positief effect hebben op de prijs naarmate de tijd vordert.

Zorg ervoor dat u een makelaar kiest met een gebruiksvriendelijk en uiterst effectief platform. Klantenservice Met ethereum-ruiltijden die 24 uur per dag lopen, moet u opteren voor een makelaar die aanwezig zal zijn om eventuele problemen op te lossen, op welk moment dan ook. Veel handelsmakelaars in ether bieden intelligente en eenvoudig te gebruiken handels-apps.

4 jan / 2017

Vergeten manoeuvres

Soms komt iets niet meer zo vaak aanbod dat men het vergeet. Dit kan gebeuren bij gemakkelijke dingen maar ook bij moeilijke dingen kan het vaak voorkomen. In dergelijke situaties kan men een black out krijgen, dit is voor hen zeer storend en frustrerend. Omdat zij zoiets simpels niet kunnen uitvoeren. Dit kan ook achter het stuur gebeuren, zo kan vergeten hoe bepaalde manoeuvres moeten worden uitgevoerd. Vaak gaat het hierom parkeren of iets zoals een hellingproef, men doet dan nog een aantal pogingen maar zal al snel moeten constateren dat zij de manoeuvre niet meer onder de knie hebben. Zij zullen dan kijken of er andere opties aanwezig zijn om alsnog het doel te bereiken. In het geval van parkeren wordt er gezocht naar een andere parkeerplek waar men makkelijk kan parkeren. Maar dit heeft soms niet te maken met de grootte van het voertuig, het kan voor velen gewoon erg lastig zijn om bijvoorbeeld te fileparkeren. 

Dit kan verholpen worden door oefening en door de angst van het falen weg te werken. Dit kan gedaan worden door de manoeuvre gewoon vaak uit te voeren of door op zoek te gaan naar een hulpmiddel die het mogelijk maakt om alles te versimpelen. Een dergelijke oplossing is vaak snel gevonden, men kan namelijk een camera laten plaatsen aan de achterkant van de auto. Deze camera zorgt ervoor dat de bestuurder van het voertuig kan zien wat hij of zij normaal nooit ziet. Een achteruitrijcamera is dus voor veel situaties zeer behulpzaam. Een achteruitrijcamera waeco bijvoorbeeld, deze camera is zeer goed en kan u dan ook optimaal helpen met uw probleem. Een waeco camera wordt gekenmerkt aan de resolutie en de scherpte naar het beeld dat zij uitzenden. Op de monitor is zo duidelijk te zien hoeveel ruimte u daadwerkelijk nog heeft.

http://www.vanzwitserland.nl/

Verzekeraars betalen vaak geld terug aan personen als zij hier recht op hebben, tegenwoordig kan bijna alles verzekerd worden en het is dan ook vraag of het allemaal niet te veel is. Zo verzekeren beroemdheden zich al jaren voor hun kostbare uiterlijke verschijningen en de bedragen zijn dan ook absurd hoog. Denk hierbij aan miljoenen, maar het is wel hun inkomen, zij zijn afhankelijk van hun vaak kenmerkende lichaamsdelen. Het is hun handelsmerk geworden en zij willen deze dan ook goed beschermen als hier iets mee gebeurd. Gelukkig is dit voor de normale persoon niet aan de orde, wel is het begrijpelijk als een persoon iets dergelijks zou willen. Omdat een bouwvakker niets is zonder zijn handen. Toch betaald iedereen wel voor een aantal verzekeringen, dit komt doordat dit verplicht is en dit zorgt er ook voor dat men tijdens een ongeval de schade kan laten dekken voor een gedeelte.

Ook gebeurtenissen aan het lichaam dienen verzekerd te worden, zo wordt naar de dokter gaan vaak verzekerd en heeft men een eigen risicoverzekering. Zij betalen dan zelf het bedrag tot die hoogte, dit stelt hen in staat om op te draaien voor de gemaakte kosten. Het hebben van een verzekering maakt het ook mogelijk om geopereerd te worden wanneer dit nodig is. Zo kan men weleens een ingreep nodig hebben, een ingreep waarvan de verzekering de vergoeding in twijfel brengt is een ooglidcorrectie. Deze operatie is dubbel van aard, daarom kan een verzekeraar niet altijd een ooglidcorrectie vergoeding uit te betalen. Het beste wat u kan doen is het navragen bij uw verzekering. Maar niet elke operatie wordt vergoed, borstvergrotingen worden bijna nooit vergoed en zullen dan ook de persoon zelf betaald moeten worden, dit zorgt ervoor dat de ingreep niet voor iedereen haalbaar is, zij moeten dan sparen om een dergelijke behandeling te laten uitvoeren.

http://faceland.nl/

Een aanpassing in het gezicht is zo gemaakt, dit kan namelijk met een naald gedaan worden, er wordt dan botox of een andere vloeistof in het gezicht gespoten. Dit kan verschillende doelen hebben, zoals opvullen en het gladder en strakker maken van de huid. Men is hier vaak tevreden mee en men weet dan ook vaak dat dit maar tijdelijk is. Voor hen is dit jammer maar zijn blij het resultaat op dit moment. Om aan de verwachtingen te voldoen is men steeds meer bezig met onderzoek naar vloeistoffen die gebruikt kunnen worden, ook zijn zij de werking aan het bestuderen en zorgen zij dat het effect wellicht langer kan aanhouden. 

Een dergelijk onderzoek brengt veel kosten, geld en materiaal met zich mee. Het is daarom belangrijk dat de proefpersonen weten waar zij aan beginnen en dat zij de risico’s toch achterwegen laten. Een onderzoek kost ook veel tijd daarom moet men geduld hebben en de kwesties accepteren. Dan komt natuurlijk de vraag hoeveel kost botox? Op de vraag zijn een aantal antwoorden. Een kliniek kan kiezen om de prijzen achterwegen te laten of dat de prijs per gezichtsdeel verschild. Vaak wordt de prijs voor de operatie besproken. Zodat men weet waar zij aan toe zijn. Veel klanten geven ook niet om de prijs, zij komen vaak uit een hogere klasse en hebben vaak geld over om te gebruiken voor dergelijke ingrepen.

Wat is de beste kliniek voor fillers? Ook hierover zijn de meningen verdeeld, het ligt aan de service, de prijs en het materiaal. Er zijn een aantal klinieken die aan te raden zijn. Zoals Faceland, zij voeren al jaren operaties en kleine ingrepen uit. Dit zorgt ervoor dat zij steeds gespecialiseerder worden op het gebied van plastische chirurgie. Zij voeren graag, de operaties uit en staan u graag te woord.

http://faceland.nl/